Joehoe ben ik weer eens met een blogje

Zo dat is lang geleden dat ik weer eens aan het schrijven ging voor mijn plezier. De laatste blogs die hier online kwamen, moesten echt vanuit mijn tenen komen. En dat is het moment om even flink wat afstand te nemen om te kijken wat ik nu eigenlijk wil met mijn blog. Het is lange tijd rustig geweest omdat ik eens wilde kijken of ik het bloggen zou gaan missen. Ik ben in oktober natuurlijk gewisseld van baan en dat vroeg best even een hoop energie mij.

Een inwerkperiode, een hoop nieuwe informatie wat ik moest verwerken en ‘s avonds lag ik gewoon uitgeteld op de bank. Natuurlijk ook een super gave nieuwe uitdaging maar ik merkte dat het bloggen er gewoon even niet bij ging. Ook social media liet ik even voor wat het was. Op een gegeven moment ben ik wel wat meer gaan delen weer via stories e.d. want dat blijft gewoon zo leuk om te doen. En ik miste het ook wel een beetje. Het contact met je volgers en het creatieve aspect van Instagram. Ik heb al vaker gedeeld dat ik mijn blog voor mijn gevoel wel een beetje ontgroeid ben. Maar ja ik vind mijn blog opgeven toch ook wel een dingetje. Die maandelijkse bezoekers die nu ruim op 3500 gemiddeld staan vind ik toch best een prestatie en zonde om zomaar op te geven.

Blog opgeven of niet?

Moet ik dat zomaar over boord gooien? Ik weet dat het niet alleen om cijfertjes draait en dat je ook plezier moet blijven houden in hetgeen wat je doet. Dat is natuurlijk het belangrijkste. En het moet natuurlijk haalbaar zijn. Want ik zit voor 36 uur op kantoor naar een beeldscherm te turen, waar ik heel veel voldoening uithaal. Wil je dat ook nog in je vrije tijd? Ik heb er lang over nagedacht en ik heb besloten om alleen nog maar voor mijn plezier en fun te gaan.

Ik ga het bloggen toch langzaam weer oppakken, omdat ik het gewoon mis en het soms zo’n heerlijke uitlaatklep blijft. Deze blog blijft voorlopig dus gewoon nog even bestaan. Wat kun je dan verwachten? Lekker van alles en nog wat. Een hoop (gezonde) recepten, een persoonlijk tintje, en misschien wel een outfitje hier en daar. Lekkere no nonsens content wat makkelijk wegleest, daar houd ik van en mijn volgers kennende denk ik ook.

Hoe gaat het verder?

Ja ik hoef je niet te vertellen dat het leven er op het moment voor iedereen behoorlijk anders uitziet en dat we nogal beperkt zijn in wat we kunnen. Toch probeer ik mijn mindset elke dag om te buigen naar het positieve. Ik geniet ondanks onze beperkingen toch ontzettend van mijn gezin, de wandelingen, de zoomborrels, mijn kopjes koffie in de ochtend en de kleine dingen in het leven. Het klinkt misschien zweverig maar ik probeer elke dag dankbaar te zijn voor mijn gezin en dat we allemaal gezond zijn.

Ik probeer niet teveel te verwachten en doe gewoon mijn ding. Ik zie wel wanneer we weer gaan versoepelen en wanneer we weer meer mogen. Ik merk dat als ik in zo’n corona ‘vibe’ blijf leven, dit geen goed doet voor mijn gemoedstoestand. Het blijft toch wel het onderwerp van de dag. Dus dankbaarheid en kleine genietmomenten probeer ik zoveel mogelijk tot mij te nemen. Het thuisonderwijs is natuurlijk ook super intens. Nu heb ik het voordeel dat Pascal het meeste werk uit handen neemt en ik gewoon naar kantoor kan.

Dit voelt overigens wel dubbel, maar thuis werken met het hele gezin, is gewoon niet te doen. Ik zit op kantoor helemaal alleen op een kamer en zie bijna geen collega’s. In mijn pauze neem ik voldoende afstand.

Al met al loopt alles wel, hoewel ik natuurlijk hoop dat we snel weer iets meer mogen. Zeker voor de kinderen. In ieder geval dat ze weer naar school toe kunnen. De structuur terugkrijgen die ze zo nodig hebben en natuurlijk weer lekker kunnen ravotten met hun vriendjes.

Hoe gaat het verder met jou en heb je mij gemist😉? Zijn er nog bepaalde onderwerpen die je graag leest op leblog?

 

Je kunt mij volgen op Instagram, Pinterest en Facebook!! Leuk als je daar ook eens een kijkje neemt!


1 thought on “Joehoe ben ik weer eens met een blogje

  1. Avatar

    Wendy Beantwoorden

    Yes!!! Ik heb je gemist hoor 😘 Wat super grappig dat we allebei in dezelfde week weer aan het bloggen geslagen zijn 😂👌
    Bij mij blijft het ook vrijblijvende bedoeling, zoals jij ook schrijft: het moet vooral leuk zijn. Ik hou wel echt van de positieve energie die ik er van krijg als ik echt zin heb om iets voor m’n blog te doen ✨ Dat heb ik echt gemist en toen was het tijd om afstand te nemen maar nu voelde ik dat ik het nodig had en werd weer helemaal blij van m’n blog van de week 🙏

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.