Fashion

Kerstoutfit van Sara…

De kerstdagen staan voor de deur en ik kan niet wachten. Dit is ook de eerste kerst dat ik volledig vrij ben. Ik hoef niet te werken en ik ga drie dagen lang genieten van gezin, familie en vrienden. Daar hoort natuurlijk ook een mooie outfit bij. Vandaag wil ik je graag laten zien wat ik voor mijn dochter heb gekocht. Kijken jullie mee naar de kerstoutfit van Sara?

Kerst-outfit van Sara

De outfit van Sara komt van Zeeman. Het jurkje is zilvergrijs en heeft een licht glittertje. De ruches aan de voorkant maken het geheel af. Het jurkje is super leuk voor de feestdagen maar ook na de feestdagen kan Sara het jurkje nog gewoon dragen.

De zwarte maillot komt ook van Zeeman en heeft een gouden glittertje erin. Heel subtiel maar wel feestelijk. Ook kocht ik nog feestelijke strikjes voor in haar haartjes. Ik denk dat ik het leuk ga opsteken. De haartjes worden steeds langer, nog even en ik kan vlechten πŸ™„!!!

Sara kan in ieder geval feestelijk de dagen door. Op kerstavond zijn wij bij mijn schoonouders. Op eerste Kerstdag komen mijn ouders, en tweede Kerstdag hebben wij een heuse winterbbq! Wij hebben er zin in. Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen toe!!!

 

 

Outfit Sara: Zilvere glitterjurk-Zeeman €5.99,Β  Zwarte maillot-Zeeman €2.99

 

Wat draag jij met Kerst? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

7 Reacties

 1. Avatar

  Wat een leuk jurkje! Zo heb je en mooi budget outfit bij elkaar geshopt. Fijne kerst!

  1. Patricia

   Jaaaa budget en leuk😊😊😊!!!!

 2. Avatar

  Super leuk! Wat heeft de Zeeman leuke kleding voor kids he?! Ik heb voor Olivia een witte blouse gekocht, een witte jurk van Carlijn Q en een rood glitterrokje. Ik ben er nog niet helemaal uit wat het gaat worden.

  1. Patricia

   Ja ik slaag altijd goed daar! Klinkt ook heel feestelijk! Fijne dagen alvast!!

 3. Avatar

  Oh, wat een schatje is jouw dochter. En wat een mooie outfit en gezelligheid in huis. Haar wimpertjes vallen ook gelijk op, zo mooi lang. X

  1. Patricia

   Wat een lieve reactie dank je wel😊. Ze houdt ook echt van poseren! Fijne feestdagen!

 4. Avatar

  Wat een super leuke kerstoutfit! Ik had zelf een donkerblauwe pantalon aan met een blauwe blouse met een leuk printje en pumps er onder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.