Persoonlijk

De Kids Brand Tag| Welke producten voor onze kids?

Op de blog van Nicole zag ik een leuke tag voorbij komen. De Kids Brand Tag, dat wil zeggen welke producten/merken gebruiken wij voor onze kids. Ik merk door deze tag wel dat mijn kinderen groter worden. Sommige producten gebruiken wij geeneens meer. Maar dat weerhield mij er niet van om het lijstje in te vullen.

Shampoo

Wij gebruiken shampoo van Bumblies of van Zwitsal. Ik vind de geur van Zwitsal erg lekker maar ik heb ook een periode gehad dat Lars er niet tegen kon. Toen heb ik bumblies shampoo gekocht voor hem en daar kon hij goed tegen. Best gek want het is echt een budgetmerk. Overigens zijn mijn kinderen niet fan van haren wassen en is het elke keer een flinke strijd. Met de handdoek voor de ogen gaat het goed.

Billenzalf

Ik gebruik alleen nog billenzalf voor Sara. En dat is de oude vertrouwde Sudocreme. Niets mis mee en het werkt goed.

Luierdoekjes

Ik gebruik het liefste de billendoekjes van Etos. Dat geurtje vind ik lekker en ze zijn ook vochtig genoeg. Ik vind het hoogst irritant als die doekjes al half droog zijn voordat je uberhaupt het pakje hebt opengemaakt.

Pleisters

Gewoon een huismerk van de supermarkt. Daar ben ik niet zo mee bezig. Als ze maar in de verbandtrommel zitten en ik ze zelf kan knippen, dat is het belangrijkste.

Schoenen

Ik koop meestal schoenen bij Bristol. Ik vind de prijs kwaliteit heel goed en ze groeien er toch weer heel snel uit. Wel vind ik het belangrijk dat het schoentje genoeg steun geeft. Belangrijk voor groeiende kindervoetjes. Toevallig heb ik laatst een paar sandaaltjes bij Primark meegenomen voor Sara. Die zagen er ook goed en stevig uit.

Ondergoed

Ik koop meestal het ondergoed bij Zeeman of Hema. Vooral de hemden van Zeeman vind ik prettig en krimpen niet in de was. De tijd van rompers is voorbij maar ook die kocht ik altijd bij Zeeman.

Spijkerbroek

Dat verschilt erg moet ik zeggen. De ene keer van een wat duurder merk de andere keer van Primark of Zeeman. Ik moet zeggen dat de broekjes van de Hema het meest lang meegaan. Van Zeeman zitten er al snel gaten in de knieen. Maarja wat wil je voor dat geld.

Knijpfruit

Ik had altijd die zakjes van Goodies voor de kids. Ze waren er allebei dol op. Of ze ook echt gezond zijn daar twijfel ik nog wel aan. Maar zelf maken vind ik een beetje onzin. Dan kunnen ze net zo goed fruit eten. Ik gebruikte deze zakjes meer voor onderweg. Heel af en toe kiezen ze nog wel eens een smaakje uit in de supermarkt.

Lunchtrommel

Alleen Lars gebruikt een lunchtrommel. Deze is van Mepal. Voor het nieuwe schooljaar mag hij een nieuwe set uitkiezen want Peppa pig wordt natuurlijk te kinderachtig. Hij is ook wel aan vervanging toe. Wel hele fijne lunchtrommels

Kinderstoel

Deze gebruiken wij niet meer.  We hadden een Stokke Trip Trap maar Lars zat liever op een gewone stoel. Deze hebben wij vorig jaar dus verkocht. Ook sara haar stoel ging daarna snel de deur uit. Want ze wil natuurlijk hetzelde als haar grote broer😉

Hydrofiele doeken

Deze gebruik ik nog steeds. Voor het afdrogen van Sara na het bad of gezichtjes mee te wassen. Ik denk dat ik ze daarna gewoon gebruik als poetsdoeken.

Luiers

Wij gebruiken meestal een huismerk van de supermarkt. Dat is Bumblies of Albert Heijn huismerk. Ik vind deze luiers prima en ook leuk geprijsd. Het luiergebruik wordt steeds minder want Sara heeft alleen ‘s nachts nog een luier. Heel knap van ons meisje!!

Babyfoon

De babyfoon staat nog wel op Saar haar kamertje. We gebruiken deze alleen nog maar voor het muziekje. Het is een soort ritueel. Ze mag dan zelf het muziekje aanzetten en gaat dan lekker slapen. Lars heeft Sam de slaaptrainer van het merk Zazu.

Wandelwagen/Buggy

Wij gebruiken alleen nog de buggy van het merk Koelstra. Daar hadden wij ook onze kinderwagen van. Prima kinderwagen en over de buggy zijn we ook tevreden.

Fiets

De fietsen van de kinderen? Uuhm eigenlijk geen idee. Volgens mij zijn ze van het zelfde merk maar wat het merk is zou ik even moeten nakijken.

Tablet

Wij hebben een ipad en daar mogen ze allebei af en toe op kijken. Soms kijken ze ook wel eens samen maar meestal loopt dit uit op ruzie en heb ik dat dus liever niet.

Neem je de tag over laat het weten in de comments, dan kom ik bij je kijken!

 

Liefs,

Patricia

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

 1. Avatar

  leuke tag, ik neem hem over! Ik ben ook gek van ondergoed vd zeeman, prima spul!
  Roelina onlangs geplaatst…Spiderman uitnodiging voor een spiderman thema kinderfeestjeMy Profile

  1. Mommy Stories

   Jaaa leuk!!! Ja Zeeman is prima en leuke prijsjes😊. Ben benieuwd naar jouw favorieten!!!
   Mommy Stories onlangs geplaatst…In dubio | Het sporten opgeven of toch niet…?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.