Persoonlijk Psyche

Klein geluk #2 | Welke momentjes maakte mij de afgelopen tijd blij?

Het is weer tijd voor een blij lijstje met fijne momentjes van afgelopen tijd. Ik merk dat ik soms wat vaker bij deze momentjes stil mag staan. Gewoon om even weer dat fijne gevoel naar boven te halen en te beseffen dat het leven zelf is wat je ervan maakt. Het zijn de kleine dingen die het mooi maken. Ik hoop dat jij door dit soort lijstjes te lezen ook dat gevoel kunt ervaren. 

Klein geluk #2 | welke momentjes maakte mij de afgelopen tijd blij?

Dat wij onze vakantie geboekt hebben naar Terschelling. We waren al een aantal jaar niet naar ons prachtige eiland geweest om vakantie te vieren en nu hebben we toch zo’n ontzettend schattig huisje gevonden waar we in de zomervakantie van gaan genieten. Heerlijk ik kan niet wachten!

Dat ik vanaf het nieuwe jaar elke dag gezond heb ontbeten. Elke ochtend maak ik een gezonde smoothie met fruit, groenten en gezonde poedertjes die de hormoontjes in balans houden.

Om maar even in de gezonde leefstijl te blijven. Mijn wekelijkse sportles cardiostep waar ik echt veel plezier uithaal en het dus ook vol houd.

Ontspannen in een warm bad en een heerlijk gezichtsmasker testen. Alhoewel ik weet niet of ik wel zo blij was met het masker hierboven 🙂

Pizza eten met mijn gezin onder een deken op de bank, love it!!!

Dat ik alweer 35 kaarsjes heb mogen uitblazen en dat ik mij eigenlijk nog helemaal niet zo voel? Is dit awkward?

Mijn krullen die helemaal on fleek zitten, ja daar kan ik heel blij van worden, kijk anders even deze vlog om mijn enthousiasme met je te delen.

Taartjes eten omdat pascal en ik allebei jarig zijn geweest.

Genieten van een weekend weg wat we geboekt hebben vanwege onze verjaardagen met z’n viertjes. Dat is aankomend weekend, ik heb er zo’n zin in!!!!

De gezellige borreluurtjes met vrienden in het weekend.

De zondagochtend knuffels van mij kinderen en heerlijk lang luieren met koffie op bed.

Wintergarderobe eruit en lentegarderobe erin, of ben ik nu iets te vroeg?

Dat ik plezier haal uit het vloggen, ondanks mijn lullige bezoekersaantallen op youtube. Ik doe het ten slotte voor mijn plezier.

Wat was jouw klein geluk van afgelopen tijd?

Liefs,

Patricia💜

Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.