Persoonlijk

Klein geluk | Welke momentjes maakte mij de afgelopen tijd blij?

De momentjes dat ik wat minder lekker in mijn vel zit zullen blijven en dat is niet altijd leuk. Maar de momentjes die mij een lach op mijn gezicht geven zijn er ook vaak genoeg.  Hoogtijd om weer eens een positief lijstje ‘klein geluk’ te delen. Wat maakte mij blij afgelopen tijd?

Klein Geluk | Welke momentjes maakte mij de afgelopen tijd blij?

De koude maar oh zo zonnige dagen. Dagen dat het zonnetje schijnt maken mij gelijk een stuk vrolijker. Het is koud maar dat vind ik juist heerlijk, dikke trui aan en lekker buiten zijn.

Over die dikke trui gesproken, ik liep tegen een wel heel tof exemplaar aan in Bristol. Hier kan ik wel in wonen geloof ik. En dan dat kleurtje, ik ben gek op dit kleurtje de laatste tijd. Jaaa hier word ik blij van!!

De vreselijk grappige opmerkingen van mijn dochter.  Ze is echt een clowntje op zijn tijd en dan lig ik helemaal dubbel.

Mijn nieuwe baan waar ik elke dag positieve energie uithaal. Structuur is voor mij zoveel beter en voel me fysiek veel sterker in mijn lichaam.

Pascal en ik zijn met een nieuw project bezig en ook daar haal ik veel positieve energie uit. Binnenkort dus meer hier over. Zooo spannend!!! Er komt ook iets leuks voor jullie dus blijf me volgen!

Nieuwe herfstkleurtjes op mijn nagels.

Koude gure winteravonden wegkruipen onder een deken op de bank met veel kaarsjes en wierook aan. Heerlijk ontspannen wordt ik daarvan.

Mijn krullen die mooi vallen.

Baantjes trekken in het zwembad, heerlijk om in de ochtend een uurtje lang baantjes te trekken, ik ga ook wel eens in de avond. Van negen tot tien en daarna heerlijk rozig in slaap vallen.

De kopjes koffie waar dan ook, maar met voorkeur in het weekend genietend van mijn gezin. Heel cliché maar ik hou ervan.

De feestdagen die in aantocht zijn. Ik houd van alle gezelligheid die Sinterklaas en Kerst toebehoren.

Over Sinterklaas gesproken, de blije gezichtjes van mijn kinderen dat het sinterklaasjournaal weer op tv komt.

Ons uitgebreide zondagochtend ontbijt.

Mijn man waar ik elke dag nog zo happy mee ben. We doen leuke dingen, waarderen elkaar, zijn er voor elkaar. Natuurlijk hebben we ook wel eens mot maar de basis is goed. Dat geeft mij een gelukkig gevoel.

Wat maakte jouw blij de afgelopen tijd?

Liefs,

Patricia

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.