Kletspraatje #1

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een kletspraatje heb gehouden. Even alle ins en outs van ons leventje op een rij. Lees je gezellig mee?

Bloggen

Het is jullie natuurlijk niet ontgaan. Mijn nieuwe website staat alweer bijna een week online. Ik ben er ontzettend blij mee. Ik heb nu al zo veel meer plezier in het bloggen. Ik moest wel even goed puzzelen hoor want WordPress is niet gemakkelijk. Maar wel zo veel mooier. Voor elk dingetje is wel weer een aparte plugin. Ik ben nog niet helemaal klaar maar dat ben je denk ik nooit met je website.

Kids

Ja mijn twee herrieschoppertjes, want dat zijn het op dit moment ;-). Sara heeft de peuterpubertijd denk uitgevonden. De dame met de eigen wil. Alles maar dan ook echt alles is nee. En alles zelluf doen. Dat vind ik dan wel weer cute. Ook samen zijn ze niet leuk op dit moment. Lars pakt alles van Sara af en andersom. Soms is het gewoon treitertje spelen en waarom? Ik weet het, het is een fase en het hoort bij de ontwikkeling maar het is soms zooooo  vermoeiend. Sara is al lekker aan het praten en dus is het oppassen geblazen met wat je zegt. Ze zegt echt alles na. Ik ga maar niet vertellen met welk woord wij dat al ondervonden hebben.

Lars is net een weekje vrij geweest van school. Kindvrije dagen. Vandaag is hij weer lekker begonnen. En morgen op Valentijnsdag, is het natuurlijk groot feest. Dan wordt onze vent alweer vijf jaar. Hoera. Dat wordt trakteren op school en feest voor mijn mannetje. Zaterdag vieren we het voor familie en vrienden. Uiteraard doe ik nog uitgebreid verslag over de traktatie en het feestje.

PMS

Met mij is het de afgelopen tijd ook super gegaan. Ik had bijna geen last van wat voor klachtje dan ook. Daardoor hebben we ook heerlijk genoten van ons weekje Landal twee weken geleden.

Landal, ik wil weer terug!!

Omdat het zo goed ging vond ik dat het tijd werd voor een afbouw in hormoonmedicatie. Daardoor heb ik de afgelopen dagen wel weer wat klachten gehad maar dat hoort erbij. Die gaan vanzelf weer over.

Sport

Ik heb jullie een tijdje geleden verteld dat ik ben begonnen met hardlopen. Ik dacht, laat ik jullie eens een update geven over hoe het nu eigenlijk gaat. Dat rennen. Ik ben nu een maand geleden begonnen en natuurlijk moest ik het rustig aan doen. want met mijn conditie was het heel slecht gesteld. Ik deed alleen maar aan yoga en dat doet voor je conditie helemaal niks. Daar wilde ik verandering in brengen. Ik ben begonnen met twee keer in de week stevig doorstappen. Wel lekker mijn hardloopoutfit aangedaan en muziek in mijn oren en stevig doorstappen maar. Het ging in het begin harstikke goed, maar toen het een keer aan het regenen was had ik toch zoiets van hmm.. ik blijf wel lekker binnen. En ja hoor, je raad het al de keren daarna bleef ik ook thuis.

Daar baalde ik achteraf zo van. En dus heb ik het een week geleden weer opgepakt. Ondertussen ben ik er ook bij gaan joggen. Want dat wandelen is op een gegeven moment ook saai. De eerste tien minuten wandel ik stevig door en als ik opgewarmd ben, ga ik voor vier minuten hardlopen. Dan ben ik ook echt buiten adem. Kun je nagaan hoe mijn conditie is. Dan loop ik weer vijf minuten. En dan weer vier minuten hardlopen. Dit herhaal ik tot ik mijn rondje heb gemaakt. Zo ben ik het langzaam aan  het opbouwen.

Hoe zouden jullie het trouwens vinden als ik wekelijks een fotodagboek plaats? Ik vind dat zelf namelijk altijd zo leuk om bij andere bloggers te lezen.

Hebben jullie nog leuke dingen in het vooruitzicht? Ik lees het graag in een reactie.

XX Patries

Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.