Kletspraatje #2

Even een kletspraatje, waarom ik even niet geblogd heb en ik heb weer een nieuwe sportschool gevonden. Ga ik dit wel volhouden? Ook gaf ik een interview en wat zijn mijn paasplannen? lees je gezellig mee?

Even een week niet bloggen

Even een week niet geblogd. Dat is natuurlijk niet eens zo heel lang, maar het was wel even lekker. Nu had dit ook zo zijn redenen. Het was even iets persoonlijks waar even meer tijd in gestoken moest worden. Het heet relatie en ik ga er niet verder over uitweiden, maar het bloggen kwam even op een laag pitje. Ook instagram en Facebook werden aan hun lot over gelaten. Maar goed nieuws, ik ben weer helemaal terug. Ik heb weer zin om er lekker tegen aan te gaan. Leuke artikelen maken en leuke nieuwe artikelen lezen van medebloggers. Ik heb er zin in.

Nieuw sportavontuur

Ik ben weer een nieuw sportavontuur aangegaan. #hardlopennietvolgehouden Ik heb een sportschool gevonden waar ze zoveel faciliteiten hebben dat ik helemaal door dolle heen ben. Ook heeft deze sportschool een kinderopvang en dat is natuurlijk helemaal ideaal. Dat heeft de knoop wel doorgehakt. Ik sport namelijk veel liever overdag dan ‘s avonds. Hoe ik het ga inpassen in mijn drukke leven? Een kwestie van goed plannen. En als het niet lukt, het ook gewoon accepteren. Ik ben afgelopen donderdag voor het eerst geweest en ik kreeg meteen een intake. Ook werd ik gewogen en werd mijn BMI gemeten. Alles was goed, maar ik doe het ook niet om af te vallen. IK wil gewoon een iets strakkere buik, maar het belangrijkste lekkerder in mijn vel komen te zitten. De bedoeling is twee keer in de week te gaan sporten.

PMS interview

Afgelopen Vrijdag heb ik een interview gegeven aan de Medische Universiteit van Nijmegen. Deze oproep zag ik voorbij komen in een Facebook groep voor dames die ook met PMS te maken hebben. Als ik kan bijdragen aan een betere behandeling voor PMS en PMDD dan doe ik dat natuurlijk met alle liefde. Het was een intensief interview en ik werd er ook best emotioneel van. Alles komt weer even naar boven van de postnatale depressie. Ook werd de vraag gesteld hoe ik de ideale hulp zou willen zien voor vrouwen met PMS. Een afdeling met deskundige mensen op het gebied van vrouwenhormonen. En dit in elk ziekenhuis. Dat lijkt mij toch niet zo moeilijk te realiseren. Ik hoop dat ik door middel van dit interview een steentje kan bijdragen hieraan.

Paasweekend

Natuurlijk staat het paasweekend voor de deur en ik heb er zin in. Eerste paasdag doen we lekker rustig aan. We beginnen uiteraard met een uitgebreid ontbijt. En dan zien we wel. Misschien houden we wel een pyjamadag. Het word toch baggerweer. Tweede paasdag gaan we naar Pascal zijn ouders waar ook mijn zwager met de kinderen zijn. Daar gaan we lekker borrelen en eten. Ook heel gezellig dus. De kids zijn al lekker bezig geweest met eieren schilderen en paastakken versieren. Dinsdag zijn de kids onder de pannen en hebben Pascal en ik een dag voor onszelf. We gaan iets leuks doen. We moeten nog even kijken want het word wederom niet al te best met het weer.

Heb jij nog iets bijzonders meegemaakt de afgelopen tijd, en wat ga jij doen met het paasweekend? Ik lees het graag in de reacties.

Liefs,

Patries

 

 

 

 

 


2 thoughts on “Kletspraatje #2

 1. Avatar

  Huismama Beantwoorden

  Ik had je al even gemist, maar je relatie is natuurlijk belangrijker dan bloggen! Wat goed dat je een interview over PMS hebt mogen geven.
  Afgelopen week was hier ook vrij hectisch. De jicht van mijn manlief is weer terug. De voorsprong die ik mbt mijn blog had opgebouwd ben ik dus ook weer kwijt…Vandaag lekker ontbeten, vanmiddag een bbq en morgen lekker rustig aan! Fijne Pasen!

  1. Patricia

   Patricia Beantwoorden

   Ja dat is zeker belangrijker. Ja ben ook blij dat ik het interview mocht geven. Wat naar dat de jicht weer terug is. Klinkt goed, jij ook fijne pasen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.