Persoonlijk

Laatste artikel van het jaar en iedereen bedankt……

Ik heb gister even iets besloten. Mijn hoofd zat vol, vol met ideeen en dingen die ik nog moest afmaken voor mijn blog in de laatste weken van het jaar. Een persoonlijk jaaroverzicht, een blogjaaroverzicht. Dit werd even teveel allemaal en dus wordt dit het laatste artikel van het jaar en schuif ik mijn verdere blogtaken door naar het nieuwe jaar.

Het is een mooi en leerzaam jaar geweest. Een jaar waarin ik startte met mijn nieuwe baan waar ik elke dag met veel plezier naar toe ga. Het moest zo zijn dat ik eind vorig jaar mijn baan verloor. Ik ben er alleen maar beter van geworden. Ik weet nu zeker dat er echt horecabloed in mijn aderen stroomtπŸ˜‰. Hier voel ik mij het meeste thuis en dit is wat ik graag doe.

Vruchtbaar blogjaar

2018 was een heel vruchtbaar jaar voor mijn blog. Ik wil dan ook iedereen bedanken. De mooie samenwerkingen die ik heb mogen doen dit jaar met toffe bedrijven. Bedankt voor het vertrouwen in mijn website en natuurlijk in mij. Het geeft mij het vertrouwen dat ik goed bezig ben en vooral zo door wil gaan. Mezelf nog meer ontwikkelen en bijleren.

Natuurlijk mijn volgers op al mijn social media kanalen en mijn lezers van Mommy Stories. Jullie wil ik ook uitgebreid bedanken. Zonder jullie was er natuurlijk niks aan. De stijgende lijn in mijn statistieken geeft mij de boost om lekker door te gaan met schrijven. Ik heb alweer zoveel toffe ideeen voor het nieuwe jaar. Allemaal opgeschreven en als mijn hoofd wat minder vol is kan ik niet wachten om ze uit te werken.

🌟🌟🌟 Voor nu wil ik iedereen hele fijne feestdagen en een goed, gezond en leerzaam nieuw (blog) jaar toewensen!! Geniet van het lekkere eten en elkaar!!!🌟🌟🌟

 

Liefs,

PatriciaπŸ’–

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.