Lentekriebels-TAG

Lentekriebels-TAG
Bron Afbeelding: Pixabay

 

Ik zag bij mijn collega blogger Merel van Lotus Writings deze toepasselijke TAG voorbij komen en omdat ik vol lentekriebels zit, besloot ik om deze TAG in te vullen. Deze Tag komt oorspronkelijk van Serena van Beautylab.  Ik hou van de lente, ik vind het heerlijk om de geur te ruiken en het is mijn favoriete seizoen. Bye bye winterjas en laarzen en heerlijk weer wat lichtere kleding aan ons lichaam.

1.Wat is de eerste gedachte die bij je op komt bij het woord lente?

Bron Afbeelding: Pixabay

Het eerste wat bij mij opkomt, lammetjes, kinderboerderij, zon, naar buiten, terrasjes, gezelligheid, langer licht, vrolijk, wandelen, bloemen, buiten zitten….. moet ik nog even doorgaan?

2. Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?

De geur van fris gewassen wasgoed en bloemen. Ook vind ik het rumoer op straat zo gezellig. De lente zit in de lucht, dat zeggen ze toch? Nou die geur bedoel ik.

3. Wat is je favoriete lente nagellak kleur?

Ik hou van felle kleurtjes op mijn nagels. In de winter niet dan kies ik toch sneller voor donker en rood. In de zomer en lente kies ik voor knalroze!

4. Wat is je favoriete lente bloem?

Bron Afbeelding: Pixabay

Mijn favoriete lente bloemen zijn de crocussen  en narcisjes. Niet omdat ik ze zo mooi vind, maar omdat het een teken is dat het eindelijk mooier weer gaat worden. En die gedachte stemt mij gelijk vrolijk.

5. Welke lente-trend (make up, fashion of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?

Ik vind de bloemenprint erg leuk die je veel gaat zien deze lente en zomer en de vrouwelijk vormen zoals ruches en zo daar hou ik ook zeker van. Wat make up betreft vind ik de nude look nog steeds erg mooi met een felle kleur lippenstift om het af te maken. Geen idee of dit nog een trend is maar ik vind het mooi.

6. Wat is je favoriete lente parfum (geurtje of geurkaars of beide)?

Ik vind Sun van Jill Sander echt een lekker geurtje. Ik heb ‘m nu niet maar ik ga dit geurtje voor de zomer echt wel weer aanschaffen. Deze blijft gewoon lekker.

7. Houd jij een lenteschoonmaak?

Ik houd zeker wel een lenteschoonmaak. Dat wil zeggen, ik mest even alle kasten uit in de keuken.  Laatst nog gedaan toevallig. Ik ruim de kledingkasten op van ons en de kinderen. Ik zoek gelijk hun kleding uit en doe een hoop weg. Want dan kan uiteraard gelijk die leuke lentegarderobe worden aangeschaft 😉 Haha… #smart thinking

8. Wat is je favoriete lente accessoire?

Mijn favoriete accessoire..? mmm moeilijk, Ik houd wel van wat fellere sieraden of oorbellen. Pastel blauw of roze, of een mooi gekleurde armband. Maar ik heb niet echt een favoriet accessoire.

9. Heb jij nog leuke plannen tijdens de tulp vakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Pasen, Hemelvaart?

Ik neem aan dat de Tulp vakantie gewoon de Mei vakantie is? Dan mag van mij de zon volop schijnen en leuke dingen doen met de kids. Een dagje dierentuin of pretpark. De week na de Mei vakantie willen we nog een weekje weg. Lars heeft dan een kindvrije week op school. Uitgelezen moment om dan even weg te gaan want dat is een stuk goedkoper dan in de schoolvakanties. Voor de rest gewoon genieten van het zonnetje. Oh met Pasen doen we een uitgebreid ontbijt.

10. Omschrijf je favoriete lente outfit?

Mijn favoriete lente outfit, een witte broek met een leuk fel gekleurd shirtje erop. Het liefst heb ik natuurlijk ook leuke slippertjes eronder. Of een leuk jurkje met leuk printje, daar hou ik ook van. Het mag kleur hebben en vrouwelijk zijn.

Dit waren mijn antwoorden op deze vrolijke lentekriebels TAG. Ik TAG graag Gera, Melanie en Marieke. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!  Heb jij ook al de lente in je bol? Ik lees het graag in de reacties.

XX Patries

 

 

 

 7 thoughts on “Lentekriebels-TAG”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.