De leukste zomerjurkjes van nu + OUTFIT

De zomer is nu echt begonnnen en what’s new, krijg ik bij elke seizoenswisseling zin om nieuwe spullen te shoppen. Ik ben op het moment helemaal fan van zomerjurkjes. In de ochtend is het makkelijk want je bent immers zo klaar met je outfit. Leuke slippertjes of sneakers eronder en you are ready to go. In dit artikel deel ik de leukste zomerjurkjes van nu.. Kijk je gezellig mee?

Dit soort jurkjes zijn echt aan mij besteed. Ik houd van de rusches en de vrolijke romantische print. Deze is van Part Two en verkrijgbaar bij Boozt.com

Dit klokjurkje van Sans online is ook zo leuk. Ik houd van de polkadots die erop staan en rood in de zomer is altijd goed. Ga je op sjiek dan combineer je deze jurk met pumps, meer casual dan staat een stoere sneaker er ook leuk onder.

Deze classy jurk vind ik echt een pareltje. Voor een warme zomerdag als je naar je werk moet is deze heel geschikt. De jurk is netjes en toch lekker luchtig. Maar ook op je vrije dag kun je gerust flaneren met dit item. De jurk is verkrijgbaar bij Boozt.com

Een grote favoriete webshop van mij op het moment is Most Wanted. Ze hebben hier de leukste jurkjes, rokjes, tassen en nog veel meer andere toffe items. Deze overslagjurk vind ik zooo leuk. De kleur is lekker zomers en met een paar flip flops ben je klaar!

Dit is echt een vrolijk exemplaar. Als je lekker bruin ben staat deze echt super mooi. Echt een jurkje voor op vakantie of naar het strand en te combineren in veel verschillende stylen. Ook deze jurk komt van Mostwanted.nl

Nog eentje dan omdat ik gewoon gek ben van streepjes. Deze staat sowieso op mijn wishlist. Ik vind het streepje heel mooi en subtiel en het is een classy exemplaar. Ook de kapmouwtjes vind ik leuke details. Shoppen ga naar Mostwanted.nl

De dierenprint blijft voorlopig nog wel even een trend en i love it. Deze luipaardprint is toch te leuk. Paar mooie witte sneakers eronder en jouw outfit is helemaal on fleek. Deze jurk komt bij comegetfashion.com vandaan.

Ik merk dat ik toch wel snel terug val op bloemen, rushes, rood en roze. Ik hou van deze kleuren en vrolijke tirelantijntjes in de zomer. Fleurig en romantisch. Deze toffe jurk komt bij America today vandaan.

Nu kocht ik zelf laatst ook nog een leuk jurkje op Mostwanted.nl en ik denk dat dit zeker niet het laatste jurkje is wat ik daar koop. Ik ben er zo blij mee. Ook de sneakers komen hier vandaan. Overigens is dit geen gesponsorde post maar ik deel het uit mijn eigen enthousiasme.

 

Ben jij ook een fan van zomerjurkjes en wat vind je van mijn nieuwe aanwinst? Ik lees het graag in de comments.

Ps. Volg je mij al op Facebook en Instagram?

Vind je dit artikel interessant, volg mij op Pinterest  en Pin it voor later!

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.