Site Loader

Ik ben geen ras echte beautyblogger, maar zo af en toe een artikel posten over beauty vind ik gewoon leuk om te doen. Ik houd van beauty, make-up, leuke kapsels en alles wat daar bij hoort. Ik laat jullie dan ook graag zien welke make-up producten mijn favoriet zijn. Ik ben de laatste tijd helemaal fan van het merk Catrice van Kruidvat. Kijk je gezellig mee? 

Wat ik elke dag gebruik zijn deze producten. Een Liquid camouflage, matte poeder, oogschaduw en zwarte waterproof mascara.

Liquid camouflage

Ik begin na een gereinigd gezicht altijd met deze camouflage. Ik haal hier alle oneffenheden mee weg op mijn gezicht zoals puistjes en plekjes. Als ik deze op heb ziet mijn huid er mooi egaal uit.

All Matt poeder Catrice

Daarna breng ik deze poeder aan op mijn gezicht. Ik breng het eerst aan met een sponsje en daarna nog met een poederkwast. Beetje rouge en klaar is mijn basis.

Oogschaduwpalette Nude

Deze kleuren oogschaduw zijn echt aan mij besteed. Ik neem mezelf wel eens voor om eens voor een heel ander kleurtje te gaan, maar vaak kom ik altijd wel weer op de nude tinten uit. Meestal zijn mijn lippen dan wel weer wat feller dus is het mooi in balans. De donkere tinten gebruik ik wel hoor, maar niet overdag. Meer als ik uit ga en waar het wat donkerder is.

Extreme Volume Mascara Waterproof

Als laatste breng ik deze zwarte waterproof Mascara aan. Het voordeel van deze mascara is het borsteltje. Het is een recht egaal borsteltje waardoor je geen klonters op je wimpers krijgt, maar wel echt volumineuze wimpers. Een toppertje dus en dat zonder wimperkrultang.

Ik ben super blij met deze fijne Make-up van Catrice 😊!!!

Welke Make-up producten gebruik jij? Ik lees het graag in de comments!!

Liefs,

Patricia

Mommy Stories

2 Replies to “Make-up van Catrice| mijn favorieten….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MAMABLOG TO THE MAX!!

MAMABLOG TO THE MAX!!

Welkom!!

Van harte welkom op dit Mama/Lifestyle Magazine! Het platform voor elke ouder met jonge kids. Ik deel drie keer per week mijn dosis inspiratie met jou. Serieus, maar merendeel met een grote knipoog en uit het hart geschreven. Meer over mij weten? Check mijn 'about me' pagina! Veel leesplezier!