MAMAVLOG: Een ochtend met dochterlief!

Ik heb vorige week een ochtend mijn camera meegenomen. Ik vlogde een dagelijkse ochtend met dochterlief. We deden huiselijke dingen maar helaas werd mijn dochter die ochtend weer ziek. Ook deden we nog een boodschapje, werkte ik wat aan mijn blog en deed ik wat huishoudelijke klusjes. 

Ik zei al eerder dat ik video maken erg leuk vind. Ik doe dit nu nog met mijn smartphone maar ik merk dat de beelden af en toe niet scherp zijn en daar baal ik stiekem dan toch wel weer van. Toch is het fijn om op deze manier te oefenen met mijn smartphone, maar een vlogcamera staat toch wel boven aan mijn wishlist.

Kijk je gezellig mee?

 

Ik heb de vlog niet echt met je afgesloten dus dat doe ik bij deze.

Ik hoop dat je deze video leuk vond. Ik weet dat er nog flink wat verbeterpuntjes zijn, maar toch zou ik het super leuk vinden als je je wilt abonneren op mijn kanaal. Dit is geheel gratis en je blijft op de hoogte van al mijn nieuwste video’s.

Bedankt voor het kijken!!!

Liefs,

Patricia

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.