Persoonlijk

Met mijn blog een andere kant uit…

 

Tja de titel zegt eigenlijk al genoeg. Ik wil meer uit mijn blog halen. Ik weet, dat als ik dat doel wil behalen ik eigenlijk ook meer artikelen online moet zetten per week. Ik haal net aan twee artikelen en dat worden er vanaf nu dus drie per week. Dat moet gewoon te doen zijn. Een tijdje geleden ben ik natuurlijk begonnen met WordPress en dat is al zeker een stap in de goede richting.

Uiterlijk

Het uiterlijk van mijn blog was toch al die tijd even een dingetje voor mij. Maar ik gaf mijzelf eerst even de tijd om wordpress uit te vinden.  Ik vond het wel oké maar niet echt bijzonder. Je had misschien al gezien dat ik wat aan het vogelen was geweest met de header. Ik ging aan de slag in Picmonkey. Maar het resultaat voldeed niet aan wat ik wilde. Ik wil toch meer de uitstraling van een online magazine. Het is altijd een droom van mij geweest om een online webshop te starten. Een online magazine vind ik een mooie mix van een persoonlijk blog en een webshop. En wie weet als ik in de toekomst meer tijd heb? Dan kan ik altijd nog mijn eigen webshop er aan vast linken.

Doelen

Ik wil vanaf nu meer artikelen plaatsen over mode, recepten en tips voor leuke uitjes. Ook de beautyartikelen vind je vaker terug. Ik merk dat ik het zelf echt heel leuk vind om productfoto’s te schieten en beauty vind ik zelf gewoon belangrijk. Het is de bedoeling dat mijn bezoekersaantallen ook wat omhoog gaan. Tenminste dat zou ik heel fijn vinden. Al met al is mijn blog dus veranderd, met het uiterlijk van een ‘Online Magazine’ . Ik ben er zelf heel content mee. De uitstraling is strak en de slide van de berichten in de header vind ik vet cool.

Vanaf nu kun je dus een artikel verwachten op Maandag, Woensdag en Zaterdag. Ik ben heel benieuwd wat jullie van het nieuwe uiterlijk vinden? Laat je het weten in de comments? Ik ben heel benieuwd.

Liefs,

Patricia

Dit vind je misschien ook leuk...

6 Reacties

 1. Avatar

  Wat leuk! Ik ben ook bezig met veranderingen op mijn blog. Wil het allemaal wat serieuzer gaan aanpakken en wellicht aan het einde van het jaar mijn blog inschrijven bij de kvk. Ik ga je zeker volgen ben erg benieuwd!

  1. Patricia

   Wat super dat je je wilt inschrijven bij KvK. Echt een geweldige stap. Succes met je volgende stappen.

 2. Avatar

  Wat ontzettend leuk dat je meer gaat bloggen en ook wat andere dingen wilt aanpassen. Je blog ziet er prachtig uit zo!

  1. Patricia

   Ja 😊 Heb er ook echt zin in. Dank je fijn om te horen.

 3. Avatar

  Ziet er super uit. Spannend allemaal hè.

  1. Patricia

   Dank je wel. Zeker spannend maar ook heel leuk om er zo mee bezig te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.