Bloggen

Mijn (blog)schema voor aankomende tijd..

Zoals je kon lezen ben ik dus mijn baan kwijt, en dat betekent dat mijn tijdschema er voor de komende tijd flink anders uit gaat zien. Van een working mom naar een fulltime huismama. Dat is wel even omschakelen moet ik zeggen. Nu hebben de kinderen ook nog eens twee weken vakantie dus ik val met mijn neus in de boter😉.

Fijn thuis

Ik vind het voor nu wel even fijn om volledig thuis te zijn. Mezelf even richten op achterstallige huishoudelijke klusjes en natuurlijk genieten van mijn kinderen. Alhoewel genieten…., ik ben eerlijk gezegd ook wel blij als ik een dag voor mezelf heb,  en de kindjes een moment niet met elkaar overhoop liggen. Dat kost erg veel energie en dat vind ik niet zulke genietmomentjes. Maar als ze lief zijn vind ik het heerlijk. Ze doen natuurlijk ook een hoop leuke dingen omdat het vakantie is. Zo is Lars al wezen logeren en gaat Saar gewoon nog naar het kinderdagverblijf. Ook gaan we lekker veel naar buiten. Dat is ook meteen goed voor mij dus win-win zeg maar.

Ander blogschema

Op de dagen dat ik meer tijd heb, als Lars weer op school is, dan wordt mijn (blog)schema ook anders. Ik kan meer tijd steken in mijn blog en ik wil daar zo efficiënt mogelijk mee omgaan. Het is de bedoeling dat er van Maandag tot en met Zaterdag een artikel online komt. Dus Zondag niet, die houd ik voor mij en mijn gezin. Ik wil mijn blog in de tijd die ik nu over heb naar een hoger niveau tillen.

Tijd efficiënt gebruiken

Er zullen dus een aantal veranderingen komen voor mezelf, jullie zullen er niet zoveel van merken behalve wat vaker artikelen, en dus meer te lezen op Mommy Stories!! Hoe leuk is dat, ik krijg veel positieve energie van dit vooruitzicht. Ik moet wel zorgen dat ik niet te veel tussendoor ga doen,  maar ook echt wanneer ik tijd heb een paar uur flink doorwerken. Dat is dus elke avond en op Woensdag en Donderdag in de ochtend een paar uur. Mijn planner gaat mij daar heel  goed bij helpen.

Heb jij ook een vast blogschema? Ik lees het graag in de comments!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 Reacties

 1. Avatar

  Ik ben nu ook fulltime thuis, maar ik post maar drie keer per week: dinsdag, donderdag en zondag. Ik vind het wel knap (en leuk) om zo vaak te posten, wie weet lukt dat mij over een tijdje ook. Veel succes in ieder geval!

  1. Patricia

   Dank je wel😊

 2. Avatar

  Ik lees net je vorige artikel. Wat naar dat je je baan kwijt bent. Zeker wanneer je ee ontzettend veel energie erin hebt gestopt. Wat betreft een blogschema: ja die heb ik ook. Elke ma, wo en vr komt een artikel van mij online. Wel ben ik van mijn perfectionisme afgestapt, in de zin van: als het niet lukt om 3 artikelen per weer te plaatsen, dan niet.

  1. Patricia

   Ja het niet leuk maar ja we kijken nu vooruit. Kan mij voorstellen dat je wel een perfectionisme gaat krijgen, dat zit sowieso al in mij. Ik ga kijken hoe het gaat bevallen. 😙

 3. Avatar

  Ik blog fulltime maar heb wel een bepaalde dagindeling.

  N.B. Gun jezelf de tijd om je draai te vinden nu je fulltime thuis bent. Net als bij een nieuwe baan kan het even duren om je draai te vinden. Laat je daardoor niet afschrikken.

  1. Patricia

   Dank je voor de tip Nicole. Ik doe dat zeker.

 4. Avatar

  Wat naar dat je je baan kwijt bent, maar wel fijn om meer tijd/energie in de blog te kunnen steken. Ons streven is om iedere werkdag (dus maandag t/m vrijdag) een blogje online te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.