Persoonlijk

Mijn dochter zat niet lekker in haar velletje…..

De afgelopen week was het niet zo’n fijne week. Op zich ging alles goed hoor maar Sara is de hele week al aan het kwakkelen. Ze voelt zich niet lekker, is veel moe en ik kan merken dat mijn meisje niet lekker in haar velletje zat. Wat was er toch aan de hand? Mijn moedergevoel vertelde mij dat er iets aan het borrelen was. Ze had ook geen koorts of verhoging dus ik bracht haar gewoon naar de dagopvang.

Oververmoeid of iets anders?

Ze gaat al drie weken lang drie dagen naar de opvang. Normaal gaat ze maar twee dagen per week. Ik dacht dus dat ze gewoon een beetje oververmoeid was en dat de dagen op de opvang er flink inhakte. Toen ik haar afgelopen Donderdag van de opvang ophaalde was ze ook weer gewoon lekker vrolijk, maar wel heel moe. Ik legde haar vroeg op bedje en Vrijdagochtend sliep ze lekker uit tot 9.00 uur. Ze werd huilend wakker en toen ik naar haar kamertje ging zag ik het al. Ze had blaasjes en wondjes bij haar mond. Die nare Krentenbaard had Sara te pakken. Ik pakte haar lekker bij mij in bed en maakte tijd voor een heerlijke knuffelsessie. Ze kwam helemaal dicht tegen mij aankruipen. #zofijn

Afspraak bij de huisarts

Ik maakte voor de zekerheid een afspraak bij de huisarts en deze bevestigde het ook. Mijn meisje deed het super goed bij de huisarts, en tijdens het lange wachten bij de apotheek was ze ook heel geduldig. Voor de krentenbaard kreeg ik een tube fusidinezuur wat ik drie maal daags mag opsmeren. Hopen dat die krentenbaard maar snel weg mag zijn.

Omdat mijn peutermeisje zo lief was geweest, beloonde ik haar met een mooie ballon. Ze dacht meteen dat ze jarig was en zong alleen nog maar verjaardagliedjes op weg naar huis in de auto. #lekkerding

Hebben jouw kindjes ook wel eens krentenbaard gehad? Ik lees het graag in de comments. En doe je al mee met de toffe winactie die online staat op Mommy Stories?

Liefs,

Patricia

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Avatar

    Gelukkig hebben mijn kids (nog) geen krentenbaard gehad!

    1. Patricia

      Nee gelukkig maar! Niet fijn voor ze en zo zielig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.