Mijn favoriete blogs op dit moment….

Mijn favoriete blogs op dit moment….
Bron afbeelding: Pixabay

Op mijn vorige website heb ik ook al eens eerder een lijstje gemaakt van mijn favoriete blogs. Ondertussen is er een hoop veranderd en volg ik intussen ook weer wat andere bloggers. Niet alleen mamablogs maar ook foodblogs vind ik leuk om te lezen. Recepten delen vind ik zelf namelijk ook erg leuk om te doen, maar mijn foto’s worden op de vreemde manier nooit zo mooi als op al die fijne foodblogs. Misschien eens echt een cursus overwegen.

Het leek mij leuk om weer eens een lijstje te maken met mijn favoriete bloggers op dit moment. Lees je gezellig mee met mij en de andere bloggers?

Mama van Liam

Ik volg Melanie al een tijd en vind haar blog erg leuk om te lezen. Ze heeft een zoontje genaamd Liam, en ze schrijft op een leuke en ongedwongen manier. Ze heeft vaak erg leuke winacties online staan.  Ook schrijft ze openhartig over haar postnatale depressie en dat is voor mij zelf natuurlijk een gevoelig punt en heel herkenbaar. Zeker een reden dat ik haar ben gaan volgen en dat voorlopig ook nog wel even blijf doen.

Twinkelbella

De blog van Saskia vind ik altijd  fijn om te lezen. Vooral omdat de onderwerpen uit haar blogs en vlogs zo herkenbaar zijn. Ik kijk de vlogs altijd met Sara op Zaterdagochtend. Zo gezellig met een kopje koffie erbij. Saskia is fulltime blogger en vlogger en heeft een gezin met twee kindjes. Senna en Sophia. Ze heeft een passie voor beauty en dus zie je vaak reviews terug van fijne beauty producten. Ook schrijft ze openhartig over de prenatale depressie die ze in het verleden heeft gehad bij beide zwangerschappen..

Huismama

De blog van Gera volg ik nog niet zo lang maar ik ben elke keer weer blij dat ik de blog heb leren kennen. Gera is fulltime huismama en moeder van drie kinderen. Gera heeft een brede interesse en dat lees je terug in haar blogs.  Ze heeft een eigen menig en durft daar ook voor uit te komen. Ik kan dat wel waarderen.  Ook schrijft ze pakkende blogs over het onderwerp autisme.

Lotus Writings

Dit is de blog van Merel. Ik volg haar ook al wat langer en ze heeft een fijne en grappige schrijfstijl. Ze schrijft dagelijks over haar drukke leven met drie dochters op een leuke en eerlijke manier. Merel is veelzijdig in haar blog en dat vind ik nu juist zo leuk om te lezen. Het is een online magazine en dat is toch waar ik ook uiteindelijk wel naar toe wil. Een beetje een voorbeeld dus. De nieuwe rubriek ‘Newsflash’ vind ik erg leuk om te lezen.

Vaker vrolijk

De blog van Romy (23). De naam zegt het eigenlijk al en ze maakt haar naam ook echt waar. Ik volg de blog van Romy nog niet zo heel lang maar als je haar blog bezoekt word je ook echt een stukje vrolijker. Als ik de artikelen van Romy lees ben ik altijd geboeid en aandachtig aan het lezen. Het is pakkend en herkenbaar. Je denkt na het lezen van een blog,  o ja.. zo kan ik er ook tegen aan kijken. Zeer leerzaam dus en dat is fijn om te lezen. Ook de foto’s op haar blog zijn altijd zelf gemaakt. Iets wat ik in de toekomst ook zeker wil gaan doen.

Met Mirjam

Ook deze blog volg ik al een tijdje en met veel plezier. Mirjam is mama van Fiene en schrijft over alle dingen die haar bezig houden in haar leven als mama. Tips, shoplogs, uitjes, recepten, het komt allemaal aan bod. Ook heeft Mirjam vaak leuke knutseltips. Iets waar ik als mama nog wel wat van kan leren. Knutselen is namelijk niet zo mijn ding.

Voor mama’s door mama’s

Uiteraard mag deze blog niet ontbreken in mijn lijstje. Dit is de blog van Malou en ze is deze blog gestart naast haar andere blog. Ik heb even mogen gast bloggen op ‘Voor mama’s door mama’s’ maar ik moest daar helaas mee stoppen vanwege tijdsgebrek. Iets wat ik nog steeds heel jammer vind. Je kunt op deze blog artikelen vinden over veel verschillende onderwerpen. Er staat een groot bloggers team voor je klaar die allemaal graag hun verhalen willen delen. Het kamertje van...is ook een leuke terugkerende rubriek.

Dit was mijn lijstje, heb jij nog aanvullingen die ik echt niet mag missen?

Liefs,

Patricia

 

 

 8 thoughts on “Mijn favoriete blogs op dit moment….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.