Mijn favoriete parfum…

Vlak voor Kerst liepen Pascal en ik in het winkelcentrum.  Ineens zwenkte wij een andere richting op. Pascal duwde mij min of meer richting een parfumeriezaak.  “We gaan nu eerst een lekker geurtje uitkiezen voor jouw” Romanticus die hij is❤. Ik was zo blij als een kind in een snoepwinkel. Kijk je mee wat ik voor geurtje uit koos?

Fris vs. Zoet

Ik houd niet zo van hele zoete geuren. De bedoeling van een luchtje moet niet zijn dat je er iemand mee bedwelmd.  Ook te fris vind ik niet lekker. Vroeger droeg ik Coolwater van Davidoff. Deze geur is nu niet meer aan mij besteed. Ook Dolce & Gabbana lightblue was vroeger een van mijn favoriete geuren. Nu vind ik dat parfum veel te fris.

De dame van de winkel liet mij verschillende parfums ruiken. Toch kwam ik elke keer op het volgende geurtje terug.

Chanel, Change eau fraiche

Chance eau fraiche is een goede mix van fris maar toch vrouwelijk. Het is een lichte geur met bloemige tonen en veel frisheid. Precies waar ik naar op zoek was.

Een sprankelend bloemig parfum waarin de jasmijn, de teakhout en de cederappelnoot met elkaar versmelten.

Ik koos in de winkel voor de twist and spray verstuiver. Deze verstuiver heeft een handige draaidop en er zitten twee navulflacons bij. Zo blijft de geur van je parfum langer behouden en kun je altijd even opfrissen halverwege de dag.

Welk parfum draag jij het liefste? Ik lees het graag in de comments!

Liefs,

Patricia


1 thought on “Mijn favoriete parfum…

 1. Avatar

  BestEvangeline Beantwoorden

  I have noticed you don’t monetize mommystories.nl, don’t waste your traffic, you can earn additional cash every month with new monetization method.
  This is the best adsense alternative for any type
  of website (they approve all sites), for more details simply search in gooogle: murgrabia’s
  tools
  BestEvangeline onlangs geplaatst…BestEvangelineMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.