Mijn favoriete tv programma’s….

Waar kijk ik graag naar op tv? Nu vind ik de tv eigenlijk steeds minder leuk worden maar er zijn toch wel een paar tv programma’s waar ik echt voor thuis blijf. Netflix hebben wij niet en ik denk ook niet dat wij dat ooit gaan nemen. We hebben er wel over nagedacht maar de kinderen vinden Telekids en Zeppelin ook prima. Waarom zouden we nog meer aanbieden als ze nu al genoeg tv kijken en ze ook al een iPad hebben. Maar terug naar mijn favoriete tv programma’s.

Expeditie Robinson

Dit programma heb ik door Pascal leren kennen. Ik denk dat ik vier jaar geleden kennis maakte met Expeditie Robinson. Er waren toen ook nog onbekende Nederlanders die mee deden aan dit programma. Ik vind het met bekende Nederlanders toch leuker omdat je hun buiten hun comfortzone ziet. Zonder make-up en het uiten van emoties. Ik vind dat mooi om te zien. Ook het gekonkel onderling en de bondjes die de kandidaten met elkaar hebben zorgen ervoor dat ik elke week weer aan de buis gekluisterd zit. Je kunt voorspellen wie er nu weer naar huis wordt gestemd maar het kan zo maar weer heel anders lopen. Dit jaar hanteren ze een ander concept, bekende en onbekende Nederlanders. Eerst was ik wat sceptisch maar ik kreeg per week meer respect voor Imke, Herold, Marle en Carlos, de onbekende Nederlanders. Overigens is alleen Carlos nog over en volgende week is de finale met Soundos, Carlos en Kaj!!!! Wie trouwens gedacht dat Soudos de finale zou halen. Van mij mag onze’ grappige droge opmerkingen’ Kaj winnen. Spannend!!

Het perfecte plaatje

Weer een programma met bekende Nederlanders. Heel toevallig of ik vind dat gewoon vermakelijke tv. Bij het perfecte plaatje moeten de deelnemers verschillende fotoshoots maken. Elke aflevering word het perfecte plaatje gekozen en bij elke aflevering valt er ook een deelnemer af. De finale was tussen Estelle Cruijff en Giel de Winter. De uiteindelijke winnaar is Estelle geworden. Het seizoen is over maar volgend seizoen zit ik zeker weer klaar.

Dance Dance Dance

Dit vind ik ook een heerlijk tv programma om onderuit gezakt op de bank te kijken. Pascal vind het helemaal niks dus meestal kijk ik het programma terug als ik even tijd over heb. En weer die bekende Nederlanders. Wat is dat toch met mij? Ik houd niet van zo zangwedstrijden maar danswedstrijden vind ik lekkere no nonsens tv.  Ik vind dansen zelf namelijk ook erg leuk om te doen. Dus lekkere foute clips nadoen van Britney of Michael kan ik erg waarderen.

Masterchef  Australië

Van Maandag tot Donderdag zitten Pas en ik klaar voor Masterchef. Geen leukere kookwedstrijd als Masterchef Australië. De jury is leuk en zonder kapsones. De deelnemers leren ook echt een hoop van deze top chefs en maken de heerlijkste gerechten. Ik kan helemaal meeleven als een deelnemer achter een gerecht staat,  maar door de tijdsdruk ze net een element niet redden. De stress in de keuken kun je bijna voelen. En natuurlijk herken ik die druk nog van uit de tijd dat ik zelf in de horeca werkte. Erg leuk om weer even in die wereld terug te duiken met dit programma. Ze zijn nu bij de top drie beland dus het word steeds spannender wie de Masterchef van Australië wordt. Ik ben voor Ben!

Wat is jouw favoriete tv programma? Laat het weten in de comments!

Liefs,

Patricia

 

 

 

 

Comments

  1. Roelina says:

    Ik kijk geen TV, heel af en toe zap ik nog wel eens voorbij expeditie Robinson. En van de genoemden vind ik die het leukst. Ik kijk eigenlijk alleen series of films.

  2. Michelle says:

    Ik kijk geen van allen. Momenteel kijk ik alleen ‘helemaal het einde’. Daarvoor nog Penoza, flikken Rotterdam en straks weer Wie is de mol en boer zoekt vrouw. Voor de rest kijken wij juist vooral Netflix en Videoland. Zo ideaal: geen reclame en ontzettend veel aanbod 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.