Persoonlijk

Mijn favorieten Instagram-accounts

Dat ik fan ben van Instagram is allang geen geheim meer. Ik vind het heerlijk om te duiken in de digitale wereld van een ander. Zelf ben ik al langer op zoek naar de juiste methode voor een mooie Instagramfeed. Ik ben een beetje aan het try-outen wat precies mooi staat en voor nu zijn dat foto’s posten met witranden. Dit creëert een rustige sfeer op mijn feed. 

Natuurlijk kijk ik ook veel bij andere accounts omdat het ten eerste ontspannend is en ten tweede om mij te laten inspireren. Het zijn accounts met grote aantallen volgers. Iets waar ik alleen nog maar van kan dromen. Maar wie weet, zij zijn ook klein begonnen. In dit blogartikel deel ik mijn top 5. Kijk en lees je gezellig mee?

Mijn favorieten Instagram Accounts

1. @veracamilla

Vera Camilla ontdekte ik door het bloggers boek waar ze in stond. Ze is hoofdzakelijk een beautyblogger en ik kijk haar vlogs dan ook erg graag op youtube. Ze post ook over food, fashion en bodypositivity.  Ook mijn interesses dus ik blijf haar lekker volgen.

2. @monicageuze

Monica heeft een groot aantal volgers en is zeker wel een grote favoriet van mij. Ze is puur en zichzelf en schaamt zich nergens voor. Heerlijk vind ik dat. Ik kan daar echt respect voor hebben. Ik volg haar account nog niet zo lang maar haar vlogs kijk ik wel al wat langer. Ze heeft sinds kort een prachtig meisje op de wereld gezet en heb gehuild bij haar bevallingsvideo. Ben ik de enige die altijd gaat huilen bij bevallingen?

3. @lizzyvdligt

Lizzy volg ik ook nog niet zo lang maar ik ben helemaal weg van haar foto’s. Ze is een fashion-styliste en ik vind het super om te zien wat ze draagt om inspiratie op te doen. Voor mijn eigen garderobe of voor ideeën voor foto’s. Soms kan het zo simpel zijn. Zo zie ik op haar account veel kleur en de foto’s zijn vaak in de buitenlucht. Zeker de moeite waard om haar te volgen.

4. @nicolinesmalbraak

Nicoline is lifecoach en mindfulnesstrainer. Ik kijk haar stories vaak omdat ze handige tools en tips deelt om in het dagelijks leven toe te passen wat betreft meditatie en mindfulness. Ik probeer met mijn pmsklachten wat vaker mindful door het leven te gaan. Ik vind het soms heel moeilijk maar oefening baart kunst. Wil je ook meer mindful  zijn dan moet je zeker haar account gaan volgen. Erg inspirerend.

5. @twinkelbella

Natuurlijk volg ik ook mama’s op instagram. Twinkelbella is een grote favoriet van mij door haar mooie en pure foto’s. Ik volg haar al heel lang en lees haar blogs en kijk haar vlogs met veel plezier. Er is een hoop herkenning bij voor mij als mama met twee kindjes van dezelfde leefdtijd.

Wie volg jij graag op Instagram?

Liefs,

Patricia

Ps. Volg je mij al op Instagram, Facebook en Twitter

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.