Mijn liefde voor pumps, waarom draag ik ze niet?

Mijn liefde voor pumps, waarom draag ik ze niet?

Als ik iets leuk vind dan is het langs schoenenwinkels struinen in de stad. Heerlijk om precies het juiste exemplaar te vinden, te passen en helemaal happy de winkel uit te lopen. Je ziet jezelf al paraderen met de perfect matchende outfit helemaal on fleek. Ik kan daar echt blij van worden. Misschien moet je daar een vrouw voor zijn om dat te begrijpen.

Mijn eigen stijl gecreëerd

In mijn jongere jaren was ik vooral fan van sneakers. Ik had als puber nogal een sportieve look. De capuchon truien van Salty Dog waren niet aan te slepen. Oh my…. vreselijk!!! Daar hoorde natuurlijk ook een paar sportieve sneakertjes bij. Of Palladiums heb ik ook nog gedragen. Bestaan die nog? In de loop der tijd is mijn stijl steeds vrouwelijker en meer volwassen geworden.

Ik houd van mooie kleding en mooie schoenen. Rokjes en blousjes draag ik graag en om het af te maken, een paar mooie pumps eronder. Echt fantastisch, maar toch draag ik ze gewoon te weinig. Toch heb ik wel een paar exemplaren in mijn kast staan maar dat is het dan ook. Ze staan daar maar te staan onder een laag stof.

Het is gewoon niet handig om pumps te dragen in het dagelijks leven als moeder. Je bent gewoon druk en dan gaat alles net even sneller op die sportieve sneaker. Ook als pascal en ik op datenight gaan blijven die pumps in de kast. Onder het mom van …..mmm zere voeten aan het eind van de avond. Ik kies weer veilig voor dat enkellaarsje met blokhak of mijn vertrouwde sneakertjes.

Waarom dan toch geen pumps?

De reden waarom ik niet vaak pumps draag zijn mijn voeten. Ik heb snel last van mijn gewrichtje bij mijn grote teen. Dit gaat dus snel zeer doen. Iets erfelijks denk ik. Ook heb ik hele brede voeten waardoor ik vaak lang moet zoeken in de winkels voor de juiste maat.  Ik ben sowieso geen fan van mijn voeten. Ik verberg ze liever dan dat ik ze laat zien. Ik draag ook echt pas slippers in de zomer als het niet meer te houden is qua temperatuur.

Maar ik kan nu allemaal redenen noemen om geen pumps te dragen, ik wil ze juist wat vaker uit de kast trekken. Al is het alleen maar om mijn benen langer te doen lijken en een keer niet de allerkleinste te zijn. Dus met datenights gewoon die pumps uit de kast en een paar ballerina’s in mijn tas proppen. Of gewoon een lagere hak uitzoeken in de winkel. Prima reden om weer eens te gaan shoppen voor nieuwe pumps😉.

Ben jij een liefhebber van pumps of toch liever sneakers? Laat het achter in de comments!

Liefs,

Patricia 💖

Ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.