Mijn ontspanning voor het slapen gaan…..

Ik kan echt intens genieten van de uurtjes in de avond. De uurtjes dat de kindjes heerlijk liggen te slapen en het tijd is voor papa en mama. Meestal hebben we een lekkere ‘bankhangavond.’ Maar als Pascal zijn avondje voetbal gaat kijken, begeef ik mij lekker naar boven voor een avond me-time om uiteindelijk totaal zen en ontspannen te gaan slapen.Ā 

Ontspanning voor het slapen

Ik vind het heerlijk om een bad te nemen. Meestal ga ik dan ook wel drie keer per week in bad. In de zomer wat minder, dan zit ik nog liever even buiten op ons balkon. Dit grenst namelijk aan onze slaapkamer. De ideale ontspanning voor het slapen gaan, even dromerig naar buiten staren.

Soms vind ik het ook fijn om alvast mijn comfy outfit aan te trekken en lekker chil op bed een boek te lezen. Ik probeer zo min mogelijk mijn telefoon te gebruiken voor het slapen gaan. Ik merk dat ik hier erg onrustig van word.

Bedritueel

Rond tien uur reinig ik mijn gezicht en poets mijn tanden en dan kruip ik lekker mijn bedje in. Ik ga niet gelijk slapen maar lees nog wat verder in mijn boek. Ik word daar altijd lekker slaperig van. Om half elf doe ik het lampje uit en meestal slaap ik binnen een half uur. Het meest fijn slaap ik onder een dekbed met zachte stof. Soms heb je van die dekbedhoezen die kriebelen of stug aanvoelen. Ik heb nu een heerlijk zacht dekbedovertrek van dekbeddiscounter.nl van het merk Zensation

Zensation Twin Face White/Grey

Deze hoes voelt aan als satijn en geeft een heerlijk ontspannen gevoel bij het inslapen. Zensation is van hoge kwaliteit en is een verfijnde lijn met 100% Micropercal. Dit is een extra fijne weving met dunne draad. Hierdoor voelt het dekbed zo heerlijk soepel en zacht. Wat grappig is aan deze hoes is dat de achterkant wit is. Je kunt de hoes dus aan twee kanten gebruiken voor een leuk en speels effect.

Dekbed Discounter verkoopt sinds kort ook matrassen. Dus voor een ontspannen avondritueel kun je hier zeker goed slagen. Ik voel mij elke avond een prinsesje als ik mijn bed in stap. En niet geheel onbelangrijk ook Pascal was zeer te spreken over dit stofje.

Hoe ziet jou avond/bedritueel eruit? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

PatriciašŸ’–

#Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Dekbeddiscounter.nl en bevat een opgestuurd product.Ā 

Afbeelding meisje op bed: Pixabay

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.