Mijn to do list voor deze winter…

Ik heb nog een aantal dingen in mijn hoofd zitten die ik deze winter wil doen. Met mijn kinderen, met mijn lieve man of alleen. De winter is een seizoen waar je je vooral binnen kunt vermaken, maar ik heb besloten dat je je ook best buiten kunt vermaken in de winter. Lees je gezellig mee? 

 1. Met Lars en Sara naar de ijsbaan.

Dat wil ik nu ein-de-lijk gaan doen. De kinderen zijn nog wel klein maar het gaat natuurlijk om de pret die we hebben. En trouwens, het is voor mij ook eeuwen geleden dat ik op een paar schaatsen heb gestaan.  Lijkt me dus super tof. En daarna aan de warme choco met slagroom. 

2. Een warme sjaal of poncho breien.

Ik ben al een paar winters aan een brei of haakproject begonnen, maar dus nooit afgemaakt. Ik wil weer een poging wagen en dit keer wel de sjaal kunnen dragen. Het mag zo’n hele grove sjaal worden waar je helemaal in weg kunt duiken als het vriest. Ik heb daar nu al zin in. 

3. Een slee kopen en sleeën met de kindjes.

Dat lijkt me ook super leuk. Er moet dan wel sneeuw liggen natuurlijk. Maar daar gaan we wel even vanuit. Lekker glijden van de bergen bij ons in het park. 

4. Met pascal een weekend weg.

Ik vind dat wij dat wel verdiend hebben na alles wat er op dit moment weer gebeurd. Ik stel je hier binnenkort van op de hoogte. Lekker weg met z’n tweeën en genieten van luxe en comfort. Kan hier echt naar uitkijken.

5. Naar snowworld met Lars en samen met hem een lesje skiën.

Ik wil ooit nog eens een poging wagen om te skiën.  Eens kijken of ik manlief ook over kan halen. We hebben dit ook een keer gedaan met Pascal zijn Neefje. Die is nu ondertussen bijna 18, dus dat is al weer lang geleden. Tijd om nu met mijn eigen kindjes te doen. 

6. De kerstboom dit jaar een hele andere look geven. 

Ik wil echt helemaal iets anders. Andere kerstballen andere kleuren andere ornamenten.  Gewoon een ‘out of the box’ kleurige look. Leuke uitdaging.  Binnenkort dus shoppen op de kerstafdeling. Ook leuk uitje met de kids trouwens😉

7. Een filmmarathon houden met z’n viertjes.

Alles mag voorbij komen. ‘S middags gaan we voor foute kerst(teken)films met de kids, en ‘s avonds zetten pas en ik een andere marathon in met bijvoorbeeld Darth vader in de hoofdrol of Breaking bad weer eens terugkijken. Heerlijk onder een deken met veel chips en cola!!! 

Wat wil jij deze winter sowieso gaan doen? Ik lees het graag in de comments. 

Liefs,

Patricia 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.