Top 10 best gelezen artikelen van Oktober

Nu ik de laatste tijd wat meer met de statistieken van mijn blog bezig ben, leek het mij leuk en ook handig om eens een lijstje van mijn best gelezen artikelen te delen. Soms vind ik het zo bizar met die cijfertjes. Dan steek je zo veel tijd in een artikel waarvan je zeker weet dat het gaat scoren, en dan doet dat het dus niet, en andersom idem dito. 

Uiteraard probeer ik geen artikelen te schrijven die niet goed scoren. Elk artikel dat ik publiceer, daar sta ik volledig achter en vind ik leuk en boeiend om te schrijven. Als het onderwerp mij niet aanspreekt zal ik er ook niet over schrijven, ook niet om hoog te scoren in de cijfertjes. Maar Oktober was een rare maand voor mij persoonlijk. Een maand waarin ik besloot om (bijna) dagelijks te gaan bloggen omdat ik hier nu ook meer tijd voor heb. Ik ben voor mijn gevoel ook nuttig bezig en dat geeft mij positieve energie. En dat is wat ik nu nodig heb. Lees je mee met mijn top 10 beste gelezen artikelen van Oktober?

10. Whats in my bag ongecensureerd

Dit artikel kwam tot stand toen ik mijn tas aan het opruimen was. Tja waarom niet gelijk een artikel er aan wijden met rommel en al.

9. Hoe bloggen mijn leven positief beïnvloed

Dit artikel is goed gelezen, ik moet zeggen dat artikelen over bloggen altijd wel goed scoren. Ik vind dat zelf ook leuk om te lezen omdat het ook gewoon leerzaam en herkenbaar is. Dit artikel schreef ik omdat ik ook echt veel positiviteit haal uit het bloggen.

8. Leuk verjaardagscadeau voor mijn peuterdochter?

Dit artikel werd goed gelezen en bedankt voor de tips van iedereen. Uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt. Ik hou het nog even geheim maar op haar verjaardag zal je het cadeau zeker voorbij zien komen op Instagram.

7. Ik kreeg zoiets moois van mijn allerliefste.

Elke keer als ik kijk naar mijn cadeau word ik weer warm van binnen. Zo lief wat ik kreeg van mijn allerliefste. In dit artikel leg ik je uit waarom ik nog zo veel van mijn man hou.

6. Een frisse look in de woonkamer.

Wij kochten wat nieuwe spullen en liet het aan je zien in dit artikel. Ik snap overigens wel waarom dit artikel op plekje zeven staat. Ik vind het ook altijd reuze leuk om bij anderen binnen te gluren.

5. Wat heb ik allemaal voor anticonceptie gebruikt en wat zijn mijn ervaringen?

Van dit artikel sta ik echt te kijken. Ik had niet verwacht dat dit artikel zo goed gelezen zou worden. Ik ben daar blij om, want voor vrouwen is het fijn om ervaringen van andere vrouwen te lezen wat betreft anticonceptie, hoewel elk lichaam natuurlijk weer anders reageert.

4. Het leven kan ineens een wending nemen.

Geen clickbait, maar gewoon de harde werkelijkheid. Ik kreeg geen leuk nieuws deze maand en dat hakte er flink in bij mij persoonlijk.

3. Mijn blogschema voor aankomende tijd.

Mijn blogschema ging op de schop want er is meer tijd in de toekomst en dus een andere indeling en planning. 

2. Review, beautyproducten van Etos

Dit artikel is best lang geleden gepubliceerd maar is deze maand op plek twee beland. Ik vind het ook zeker leuk om reviews te schrijven en er liggen nog wat producten klaar om getest te worden. Keep Watching.
En dan nummer 1……………….

Ook in de categorie reviews: 

Eliza Jones Dagcrème budgettip  

Dit artikel scoort elke maand super hoog en is gepubliceerd op 24 Februari 2017.  Ik denk dat er veel mama’s en vrouwen budget beautyproducten zeker kunnen waarderen. Ik snap het wel want hoe fijn is het als een product goed werkt en ook nog eens prettig betaalbaar is. Met stipt op 1 dus. Dit was mijn top 10, ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. 

Nu heb ik ook nog een vraagje aan jouw als lezer. Wat wil je graag nog voor artikelen zien verschijnen op Mommy stories?  Mis je misschien iets of wil je graag iets terug lezen? Vind je dat ik nog dingen kan verbeteren aan mijn blog? Ik kan de feedback erg waarderen aangezien ik mijn blog naar een hoger niveau wil tillen. Wie kan mij daar nou beter bij helpen dan jij als lezer! Als je een reactie wil achter laten mag dat altijd, maar mailen mag uiteraard ook: pvanommeren@hotmail.com. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties.

Tot snel,

Liefs,

Patricia

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.