Mijn top 10 grootste en kleinste ergernissen…

Ik ben meestal wel positief ingesteld en dat laat ik ook graag doorschemeren op mijn blog. Maar er zijn ook zat momenten dat ik mij behoorlijk kan ergeren aan bepaalde situaties of bepaalde gebeurtenissen. Laat dat nou soms net leuk leesvoer zijn. Ik verwerk ze gewoon in een artikel. En lees sommige met een flinke korrel zout😉!!

 1. Ik kom thuis nadat ik de kinderen naar school heb gebracht. Het eerste waar ik dan naar snak is een lekkere kop koffie. Het liefste een koffie verkeerd. Ik kom er achter dat de koffie en de melk op zijn. Daar kan ik echt chagrijnig van worden.
 2. In de auto kan ik er ook wat van. Ik heb een beetje haast, eigenlijk heb ik altijd haast. En er rijd een ouder iemand, want dat zijn het meestal, precies 30 km per uur. Ja ik weet het, het staat aangegeven maar je kan toch wel 10 km harder rijden dan de toegestane snelheid? Tenminste dat doe ik wel.
 3. Je hebt net heerlijk je kinderen gebadderd. Haren gewassen, schone luier, schone pyjama. Besluit je peuter lekker alles weer onder te poepen. AAARHG!! Kun je dus weer helemaal opnieuw beginnen.
 4. Nog zo een met kinderen! Je hebt je huis helemaal aan kant, stof gezogen en gedweild. Je kinderen houden daar uiteraard geen rekening mee en knallen het liefst gelijk twee bekers met limonade over je pas gedweilde vloer. #tot10tellen
 5. Ik wil ‘s avonds een bad nemen. Als het bad halfvol is merk ik dat het water ijskoud is. Tja dat heb je met hoog en laag tarief. Dan gaat de boiler laat in de avond pas warmen. Heel irritant. Ik heb een keer geprobeerd om het bad te vullen met hete waterkokers maar dat was geen succes 😉
 6. Dat het altijd mooi weer is als je moet werken en dat het altijd baggerweer is als je vrij bent. En dan meestal ook nog als het vakantie is. Hebben wij dat alleen of herkennen jullie dat ook?
 7. Dat ik eindelijk eens besluit om op de fiets naar mijn werk te gaan. Mijn haren zijn altijd gestijld dus ik ben huiverig voor regen. Ja hoor, je zit net vijf minuten op de fiets en het begint te miezeren. Zeg maar dag tegen je gestijlde coupe, en hallo tegen coupe kroeskop!
 8. Dat je de was net hebt gestreken en gevouwen en het allemaal op mooi stapels in de kamer ligt. Klaar om in de kasten gelegd te worden. Je loopt even weg, en als je terug komt liggen alle stapels omgevallen op de grond. Er kijkt een peuter heel onschuldig naar je van zo: ‘ik heb niks gedaan hoor mama?’
 9. Dat je grondig je tanden aan het poetsen bent en je vol kracht in je tandvlees gaat met de harde kant van je tandenborstel. Auauauauwwww!!! (Of heb ik dat alleen😉)
 10. Of nog zo’n leuke, je kleine teentje stoten tegen het pootje van je bed. Grrr dan kan ik zo boos worden op het bed!!!!

Wat is jouw grootste ergernis? Laat je het achter in de comments? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Patricia

Comments

 1. Cynthia says:

  Telkens keihard mijn hoofd stoten op zolder, geclaxonneer om niets in het verkeer, en agressie in het verkeer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.