Mijn Wish/Shopping List voor deze zomer…

Bron Afbeelding: Pixabay

Het mooie weer is aangebroken en ik kan niet zeggen dat ik dat heel erg vind. Heerlijk lekker buiten leven en langer licht. Ik was er echt aan toe. Dat betekent dat ik ook zin krijg om de winterkleren weer op te bergen en de zomerkleren te voorschijn te halen. Ik heb dat gedaan en er bleef weinig over. Voor mij, voor Pascal en zeker voor de kids. We moeten allemaal een nieuwe garderobe. Sara is ondertussen overal uitgegroeid dus ik denk dat ik voor haar nog het meeste nodig heb. Ik heb het allemaal even op een rij gezet en het leek mij leuk om mijn wishlist met jullie te delen.

Het lijstje van Lars

 • 2 Lange broeken, deze slijten zo snel bij Lars. Door het spelen op school omdat Lars ook gewoon lekker een wildebras is haha.
 • 2 T shirts, hier kun je er niet genoeg van hebben. Ik hou van felle kleuren en printjes.
 • 2 Shirts met lange mouw, altijd handig ook als het wat frisser is in de zomer
 • Sokken
 • Gympen
 • Slippers

 

Het Lijstje van Sara

 • 3 Shirts met lange mouw
 • 3 Shirts met korte mouw
 • 2 Leggings

 • 2 Lange broeken
 • 1 jurkje
 • Gympen
 • Zomerschoentjes (open)

Het Lijstje van Pascal

 • 4 witte shirts, voor onder een blouse of om zo te dragen
 • 2 Spijkerbroeken
 • Zomerjas
 • 1 Korte broek erbij

Het Lijstje van mijzelf

 • 2 shirts met korte mouw
 • Leuk vestje
 • 1 rokje
 • 1 jurkje
 • 1 lange broek
 • Zomerschoenen,( gympen en slippers)

Zoals je ziet is het een behoorlijk lijstje geworden, maar het komt goed uit, want aanstaande maandag ga ik gezellig shoppen met mijn schoonmoeder. Ik heb er nu al zin in. Ik hoop natuurlijk dat ik goed slaag en alles kan vinden. Op de afbeeldingen kun je zien wat mijn smaak een beetje is. Maar wie weet kom ik met hele andere spullen thuis. Als alles in huis is volgt er uiteraard een Big Shoplog!!

Heb jij alles al in huis voor de zomer in je garderobekast? Ik lees het graag in de reacties.

Liefs,

Patricia

 

Comments

 1. Huismama says:

  Leuk hoor, ik ben ook al een wishlist aan het maken, maar dan alleen voor mezelf…Ik ben benieuwd waar je mee thuis komt!

 2. Patricia Patricia says:

  Jaaa ik ben heel goed geslaagd, Woensdag komt de shoplog online 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.