Toffe kerstitems van Ikea…

Ik heb al eerder laten vallen dat ik dit jaar mijn kerstdecoratie over een hele andere boeg wil gooien. Ik heb jaar in jaar uit wel een beetje hetzelfde qua kleuren en ik wil gewoon iets heel anders dit jaar. Het leek mij leuk om online alvast eens rond te kijken wat er allemaal in de aanbieding is op Kerstdecoratie gebied en wat op dit moment trendy is in en om de kerstboom! Dit is trouwens mijn mooie boompje van vorig jaar😊🌲

Ik kwam op de site van Ikea en was zeer verrast over de trendy kerstitems. Ik laat je ze zien en kom alvast helemaal in de kerststemming…..

Kerstversiering in en om de boom

Ik zie toch weer een hoop rood en goud terug. En ik zal eerlijk zeggen ik vind het fantastisch. Ik houd wel van de klassieke kleuren. Huisjes, vogeltjes, klokjes, appeltjes het kan mij niet truttig genoeg zijn. Sint moet nog aankomen maar van kerstversiering gaat mijn hartje toch echt wel sneller slaan.

Ook lampjes en lichtjes op het dressoir vind ik zo gezellig. Je kunt met kerst gewoon net even wat meer out of the box gaan. Check die kerstboomlampjes en die kandelaar vind ik ook super tof!

Kerstverlichting

Ook hebben wij nieuwe kerstverlichting nodig voor in de boom. Wij hadden altijd van die ouderwetse witte lampjes. Het lijken dan net kaarsjes in de boom. Hoewel ik die rode hartjes ook wel echt heel leuk vind. En die ster prijkt bij ons al een kerstseizoen voor ons raam. Daar ben ik nog steeds heel blij mee.

Kerst aan tafel

Wij zijn niet van het lange tafelen met Kerst. Meer van: we knallen alles op een buffet en dan sta je weer even hier te kletsen en dan weer even daar te praten. Een gezellige bende zeg maar. Maar natuurlijk wil ik wel knallende kerstservetten en mooie schalen voor al mijn lekkere hapjes.

Cadeaustress?

Nog cadeaus inpakken en weet je niet hoe je te werk moet gaan? Ikea heeft genoeg om inspiratie op te doen. Vlinders, tape, stickers, cadeautasjes en het mooiste inpakpapier. Dit kan toch niet meer mis gaan.

Wat vind jij van de kersttrends van nu? Houd jij meer van kleur of van klassiek.  Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

#Dit artikel is niet gesponsord, ik schrijf dit omdat ik de producten oprecht heel mooi vind. 


1 thought on “Toffe kerstitems van Ikea…

  1. Avatar

    Krystle/Batboy Beantwoorden

    Ga veel te weinig naar Ikea. Maar er zitten zeker leuke items tussen!
    Krystle/Batboy onlangs geplaatst…Is de Kerstman populairder dan Sinterklaas?My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.