Mobiele Telefoon Tag

Ik kwam deze tag tegen op de blog van Roelina. De tag komt oorspronkelijk van Sylvia. Ik dacht laat ik weer eens een lijstje invullen. Ik ben verknocht aan mijn mobiele telefoon, dus ik heb er ook een hoop over te vertellen. Lees je gezellig mee?

1. Wanneer kocht/kreeg jij je eerste telefoon en welke was dit?

Dat is eigenlijk best een romantisch verhaal. Ik had Pascal net leren kennen en ik was 17 jaar. Hij kon mij niet bereiken en dat vond hij niet fijn. Ik weet het nog goed. Ik was aan het werk in de kledingwinkel. Hij kwam onverwacht binnen want ik was die dag jarig. Hij had een cadeau bij zich en dat was mijn allereerste mobiele telefoon. Het was een Nokia, zo’n wit klein telefoontje. Ik was er zoooo blij mee.  Toen kon hij al verrassend uit de hoek komen!!

2. Hoeveel mobiele telefoons heb je inmiddels al versleten?

Uuuhm zo daar moet ik over nadenken. Ik heb in het verleden ook nog eens een telefoon gewonnen met een winactie uit een blad. Die is toen later in de kroeg zo uit mijn tas gejat. Ik denk een stuk of negen telefoons waarvan drie smartphones.

3. Ben jij team Android of team Apple? Zou je ook bij het andere team kunnen horen?

Ik ben voor team Android.  Altijd al geweest. Ik zou niet zo snel wisselen. Samsung maakt mooie foto’s.

4. Welke mobiele telefoon heb je op dit moment en hoelang heb je hem al?

Ik heb nu een Samsung Galaxy s6. Deze heb ik nu ruim een jaar. Ik vind het altijd heel fijn als ik weer een nieuwe mag uitzoeken na twee jaar.

5. Welke kleur heeft je telefoon?

Mijn telefoon is zwart. Het hoesje is van Action en heeft een gouden kleur.

6. Heb je een abonnement of bel je prepaid?

Sinds Pascal mij die telefoon gegeven heeft, regelde hij ook gelijk een abonnement. Dus ik heb altijd een abonnement gehad.

7. Wat is de hoogte van je abonnement of hoeveel geef je per maand uit als je prepaid belt?

Ik denk dat ik zo’n 40 Euro per maand uitgeef.  Soms iets meer soms iets minder.

 

Lees ook: Help, ik heb een verslaving!

8. Gebruik je accessoires? Bijvoorbeeld een hoesje, selfie stick, extra lenzen, Powerbank etc.

Ik gebruik sowieso altijd een hoesje. Ik kan nogal onhandig zijn zeg maar. Ook heb ik wel eens een selfie stick gebruikt. Maar dat ding ligt nu al weer een jaar in een la. Powerbank vind ik overigens wel superhandig.

9. Welke apps heb je allemaal op je telefoon staan en welke gebruik je het meest?

Instagram, WordPress, Facebook, what’s app, Twitter en Google Analytics.  Ik gebruik WordPress en What’s app het meeste. Soms kan het wel wat minder.

10. Welk spel speel je altijd op je mobiele telefoon en hoe vaak speel je dit?

Ik hou helemaal niet van spelletjes spelen  op mijn telefoon. Het enige spelletje wat ik speelde vroeger was  snake.  Ik ben er ook niet echt in thuis.

11. Hoe lang zit je globaal per dag op je telefoon?

Ik denk toch wel zo’n drie uur per dag in totaal. Is dat veel? Ik doe ook een hoop voor mijn blog op mijn telefoon. Dus dat is gewoon werk. Maar soms kan de telefoon ook wel wat meer aan de kant om mijn hoofd wat meer rust te geven.

12. Wat mis je aan of op je telefoon? (Betere camera, extra simkaart, meer geheugen etc.)

Ik zou wat meer geheugen wel fijn vinden. Ik maak een hoop foto’s en dus is mijn geheugen snel vol.

13. Maak je regelmatig een backup van je bestanden?

Nee eigenlijk niet. Ik update mijn telefoon en dat is eigenlijk het enige wat ik doe.

14. Wat gaat er door je heen als je je mobiele telefoon kwijt zou raken of gestolen wordt?

Dat zou ik niet prettig vinden. Ik denk dat ik wel redelijk in paniek zou raken. Door alle foto’s die ik dan kwijt zou zijn. Ik heb dat al eens eerder meegemaakt. Niet van geleerd dus😉

15. Zou je een dag/week/langer zonder je telefoon kunnen?

Ja als het zou moeten wel. In vakanties kan ik ‘m ook makkelijker aan de kant leggen. Dan is het gewoon tijd voor mij en mijn gezin. Heerlijk echt een verademing af en toe.

16. Welke telefoon staat er op je verlanglijstje?

De nieuwste Samsung (Welke is dat?)

17. Neem je je mobiele telefoon mee naar de wc?

Nee eigenlijk niet. Zo verslaafd ben ik nou ook weer niet haha. Wel naar de badkamer. Hij is altijd wel bij me in de buurt.

Ben jij ook zo gehecht aan je mobiele telefoon?

Liefs,

Patricia

Comments

  1. Leuk ingevuld! Ik ben ook enorm blij met mijn Samsung (A3) telefoon. hij maakt echt supermooie foto’s. Had ik niet verwacht! 3 uur op je telefoon is heel netjes. Dat is echt niet veel vergeleken bij mij haha

  2. Cynthia says:

    Leuk te lezen. Ik ben ook voor Samsung, al heb ik nu een iPhone. Nou, nooit meer…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.