Persoonlijk

Mijn momfails van afgelopen tijd

Ouder zijn is een 24 our job en dan is het soms best even toegestaan dat er dan iets mis gaat. De afgelopen tijd had ik weer eens een paar momfails waar ik achteraf wel om kon lachen.  Ik deel ze met je in dit artikel. Ga er lekker voor zitten!!

Mijn momfails van afgelopen tijd!!

Ik vergat een handdoek bij de zwemles van mijn zoontje.

Ik liep naar de kleedkamer om Lars op te vangen van de zwemles, toen ik er achter kwam dat ik geen handdoeken in de tas had gedaan. Lars kwam helemaal koud en rillerig uit de douche. Kwam ik aan met mijn sjaal. Ik kreeg natuurlijk allemaal verwijtende blikken van andere moeders. Allemaal pluisjes op zijn lijf en het droogt natuurlijk voor geen meter. Arme jongen…

De lekkende beker toch elke keer meegeven in de rugtas, en maar volhouden dat de beker niet lek is.

De schoolbeker van mijn zoon vul ik elke ochtend met water. Ik check altijd of de beker lekt of druppelt.  Dat deed deze beker niet dus hup in de tas. Elke keer na schooltijd “mam mijn tas is elke keer helemaal nat.” Schijnt het die ander te zijn die net nieuw is.

Geen hapjes in huis hebben voor het 10-uurtje en dus uit nood grijpen naar witte chocolade Oreo’s.

Trouwens niet echt een momfail maar verantwoord en gezond kun je het niet noemen.  Maar ach, die blije bekkies aan het einde van de dag waren onbetaalbaar. “Mam!! Je hebt Oreo’s meegegeven naar school!!”

De kinderen met twee verschillende sokken naar school sturen omdat ik nooit dezelfde bij elkaar kan vinden

Ik krijg het gewoon niet voor elkaar. Alles gaat op een grote hoop en daarna vind ik ze nooit meer terug. Het wordt tijd voor meer orde en structuur in mijn washok. Maar uit nood stuur ik mijn kids dus met twee verschillende exemplaren de deur uit.

Het haar van mijn zoon een week niet gekamd

Haha dit klinkt erger dan dat het is en is ook eigenlijk een dadfail. Mijn zoontje wil sowieso geen gel in zijn haar.  Zijn haar was aan de lange kant en elke keer als ik mijn hand door zijn haar haalde ‘s avonds zaten er allemaal klitten in. Ik vroeg aan Pascal , “Kam jij zijn haar niet in de ochtend?” “Nee hoezo, dat doe ik nooit.” Ik had het ook een week niet gedaan want papa doet tegenwoordig het ochtendritueel. Je kunt je dus indenken hoe zijn haar eruit zag.

Trouwens op de foto hierboven had Sara net gehuild. Niet omdat mama had gefaald hoor 😉 , maar omdat ze geen colaflesje in haar snoepzakje had zitten. Toch wilde ze graag op de foto!! Ach mopjes elke ouder heeft wel eens zulke momentjes toch? Gelukkig vergeven ze me het🥰.

En nu jij, wat is jouw momfail van afgelopen tijd?

Liefs,

Patricia ❤

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Avatar

    Haha, oh heerlijk! Die sjaal ook, hahaha. Zo was ik laatst een schoon onderbroekje vergeten in de zwemtas van mijn oudste… moest ik haar weer in een vieze hijsen, oeps!

    1. Patricia

      Hahaha zou mij ook kunnen overkomen🙈😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.