Mommy Stories ‘A look in my life’

Vorige week had ik geen weekoverzichtje klaar staan. Er waren wat problemen met mijn website. Gelukkig waren deze problemen ook weer snel opgelost en dus heb ik je nu heel veel foto’s te laten zien. Onder anderen van pakjesavond en natuurlijk ons mooi versierde huisje en kerstboompje. Ook hadden we pret in de sneeuw.  Kijk je gezellig mee?

Het was elke keer raak met rondvliegend speelgoed. Uiteindelijk heb ik het zelf maar in de bakken gedaan en meteen even gesorteerd. Het geeft altijd een fijn gevoel als alles weer lekker is opgeruimd.

Dit super zachte huispakje heeft Sara voor haar verjaardag gekregen. Het stond haar zo leuk dat ik er even een foto van moest maken. Kijk dan hoe lief ze ook poseert met die armpjes in haar zij. Super cute.

Het was weer tijd om Lars van school te halen. Het is vaak wel een heel gedoe om Sara mee te krijgen. Ze kan al een driftbui krijgen omdat ze haar schoenen niet aan wil. Ik schreef hier overigens een artikel over.

 

Lekker veel Saraspam haha. Bezoek aan de kinderboerderij en wat een dametje is het al he? Heb je die konijnen al gezien rechts op de foto 😉

Pakjesavond, wat was het gezellig en wat heeft Sinterklaas de kinderen veel mooie cadeaus gegeven. Lars was dolblij met zijn hijskraan en raceauto en Sara was helemaal in haar nopjes met haar nieuwe sloffen en haar dokterspulletjes.

Daar horen natuurlijk chocopepernoten bij!!!

Mama was ziek en moest natuurlijk gelijk even beter gemaakt worden. Dokter Sara regelt het wel.

Lars wilde heel graag de raceauto van Max Verstappen.  Ik denk dat Sint de volgende keer toch wat beter moet kijken maar gelukkig was deze nog beter als de echte Max Verstappen auto. Dank u Sint en Piet!!!

Ook maakte ik deze lieve foto nog van onze draakjes voordat Sint en Piet waren langs geweest. Oh oh wat waren ze zenuwachtig!

Tijdens de zwemles van Lars even met papa op de foto. Pascal was lekker vrij die Zaterdag en kon dus gezellig mee! Lars is bijna bij het lintje. Nog even de puntjes op de i en dan mag hij naar het volgende badje!!

Ik kocht nog een verspakket om pompoensoep te maken. Ik ben heel benieuwd naar dit recept en ik zal het delen op de blog.

Sint is weer het land uit en dus mag de kerstboom erin. Ik vind het de leukste tijd van het jaar. De kinderen hebben lief geholpen met optuigen. Het ging voor een half uur goed haha. Ik heb nieuwe lampjes gekocht bij het tuincentrum. Wat ik wel erg jammer vind is dat het allemaal led verlichting is tegenwoordig. Je ziet niet de gezellige gloed van de lampjes van vroeger. Maar goed het is al met al een mooi boompje geworden.

We hebben ons raamkozijn ook maar even aangepakt. Ik vind het super knus geworden. En die ster vind ik fantastisch!!!!!

Ja van kerst versiering ophangen wordt je gewoon heel moe en dus doen we lekker lui op de bank. Even gek wat foto’s maken hoort er dan natuurlijk ook bij.

Ook genoten we natuurlijk van de sneeuw en het mooie plaatje wat het geeft buiten. Ik hou wel van dit weer alleen ben ik wel een bangerik op de weg! Ik blijf liever thuis of lekker buiten ravotten natuurlijk!

Ook maakten we natuurlijk nog een hele grote sneeuwpop. Ik hoop dat het nog even blijft liggen zodat we ook nog even kunnen sleeën.

Dit was het overzichtje van de afgelopen twee weken! Geniet jij ook zo van de winter en de gezelligheid van de kerst? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

 

Comments

  1. Avatar Roelina says:

    Leuke foto’s allemaal. Heerlijk he die sneeuw. ik kan er ook enorm van genieten. Jammer dat het nu zo’n papbende alweer is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.