Site Loader

Een dagje later dan jullie van mij gewend zijn maar ik ga de weekoverzichten voortaan op Dinsdag plaatsen. Dat komt gewoon wat beter uit met mijn blogschema. We genoten afgelopen week nog van de sneeuw, manlief en ik hadden een datenight en nieuwe kleding voor Lars!! Kijk je gezellig mee?

          

Pascal en ik hadden Maandag een afspraak en mijn schoonouders stuurde deze foto. Wat schattig samen op de slee. Niet lang daarna viel Sara in een hele diepe plas hoorden wij achteraf. Ze was er helemaal van geschrokken.

Pascal en ik gingen Dinsdag even naar Noordwijk. Heerlijk om in die kou even op het strand te zijn. Uiteraard lunchte we er ook en genoten van de tijd met z’n tweeën.

En het smaakte heerlijk, alleen wijn tijdens de lunch ben ik echt niet meer gewend. Ik was helemaal duf achteraf. Moet kunnen zo heel af en toe!

In de avond maakte Lars en ik ons keukenraam ouderwets gezellig in kerstsfeer. Lars was helemaal gek van die spuitsneeuw. Misschien kun je dat ook wel zien op het raam haha 😉

Woensdag was een blogdag voor mij en ik werkte heerlijk een paar uur buitenshuis. Na afloop maakte ik thuis deze pompoensoep. Er staat een review van online.

Op Donderdag ging ik bij een vriendin langs om een zak met kleding op te halen. Ze heeft twee jongens en deze kleding neem ik van haar over voor een klein bedrag. Het is nog super mooie kleding en Lars kan dus voorlopig weer vooruit. Bedankt M ;)!!!

Op Vrijdag deed ik in de ochtend een les Yin yoga en bracht Sara bij de sportopvang. Ze vind het helemaal leuk daar. Ik vind dat zo fijn, kan ik even tot rust komen en Sara speelt er lekker op los. Trouwens die yogales houd ik er voorlopig even in op Vrijdag. Ik kom helemaal zen uit die les. We deden nog wat boodschapjes en Sara heeft haar tasje ook weer mee.

Ik heb mijn werkplek even omgegooid. Het is nog niet wat ik wil want ik wil dus een nieuw of tweedehands bureau. Het liefste een wit hoekbureau. Ik heb een grotere werkplek nodig ook ivm mijn webshop waar ik in Januari toch echt mee wil starten. Even op Marktplaats neuzen dus nog.

Deze foto maakte ik omdat ze zo lief aan het kleuren was. Nog geen twee tellen later zat heel de vloer onder de stift. Gelukkig kon ik het er makkelijk afhalen.

Op Zaterdag ging ik op pad met de kids. Lekker naar buiten en een frisse neus halen. We deden nog een ijsje en een kopje thee bij de ijssalon. Hier geeft Lars honing aan Sara. Ze zijn beide gek van honing.

In de avond ging ik er tussenuit met een lieve vriendin. We kletsten gezellig en dronken wijn en aten dit overheerlijke plateau. Ik weet dat je leest, was super gezellig meid!!!!

Zondag maakte ik geen foto’s maar deden we lekker rustig aan. Ik was niet zo lekker en dus dook ik ook nog even mijn bedje in. Deze week wordt lekker druk met alle voorbereidingen voor Kerst. Ik heb er zin in! Tot volgende week.

Heb jij ook een leuke week gehad en wat heb je zoal gedaan? Ik lees het graag in de comments!

Liefs,

Patricia

 

 

 

Mommy Stories

2 Replies to “Mommy Stories ‘ A look in my Life’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MAMABLOG TO THE MAX!!

MAMABLOG TO THE MAX!!

Welkom!!

Van harte welkom op dit Mama/Lifestyle Magazine! Het platform voor elke ouder met jonge kids. Ik deel drie keer per week mijn dosis inspiratie met jou. Serieus, maar merendeel met een grote knipoog en uit het hart geschreven. Meer over mij weten? Check mijn 'about me' pagina! Veel leesplezier!