Site Loader

Kerst is weer voorbij. Ik hoop dat iedereen genoten heeft van elkaar en van al het lekkere eten en de lekkere wijn? Ik in ieder geval wel.  Ik geef je weer een kijkje in mijn week. Kijk je gezellig mee naar onder andere onze Kerst voorbereidingen?

Maandag deden Sara en ik een fotoshoot met z’n tweeën. Ze vond het fantastisch om te poseren in haar Kerstoutfit.

Dinsdag zagen we dit schattige egeltje bij ons voor. Hij was helemaal niet bang en bleef zelfs zitten toen ik de foto nam.

In de middag at ik een lekkere uitsmijter.

Ook bij Lars op school werd een Kerstdiner georganiseerd. Hij was helemaal enthousiast. Ik maakte fruitspiesjes in de vorm van Kerstmanmutsjes. Het diner was overigens niet op Donderdagavond zoals op de meeste scholen maar op Woensdagavond.

Gezellige fruitspiesjes toch? Ze vallen meestal altijd wel in de smaak. Dat bleek want na afloop was het bord helemaal leeg. Krijg je toch een voldaan gevoel😉

Op Donderdag had ik weer een lekker werkdagje buiten de deur. Ik begon de dag met een latte macchiato en een ontbijtje bij La Place.

Zonder ontbijt geen productieve werkdag voor mij. Het zat helaas niet zo mee, want ik kon ineens geen afbeeldingen meer uploaden op mijn website. Ik was dus meer met mijn webhosting aan het mailen dan dat ik lekker aan het werk was. Gelukkig kwam het ook weer snel goed.

Lars had op Vrijdag al een kindvrije dag en dus luiden we de vakantie in met een bezoek aan de kinderboerderij.  Lars had deze tractor nog niet gezien en deze moest natuurlijk even uitgeprobeerd worden. Hij was goed gekeurd.

Ik liep gezellig mee met de kinderen. Ik genoot even van het buiten zijn ook al is het de hele week al grijs. Ik heb zo’n behoefte aan zon, jullie ook?

Op Zaterdag deed ik de laatste kerstboodschappen en kookte ik ook een recept van Marley spoon. Binnenkort volgt er een review van op de blog.

Op Zondag begon voor ons de Kerst eigenlijk al. We vierden die dag Kerst bij mijn schoonouders. We begonnen de dag dus uiteraard met een uitgebreid kerstontbijt inclusief kerststol.

Ook tijd om wat cadeaus uit te pakken. Sara kreeg deze K3 rugzak en Lars een vriendenboekje van Spiderman. Met Kerst doen we wat enkele cadeaus voor elkaar. Ik kreeg van Pas een heerlijk luchtje. Binnenkort vertel ik er meer over op de blog.

Bij mijn schoonouder was het heel gezellig. Lekker eten en veel gezelligheid. We maakten natuurlijk ook nog wat gekke selfies en er werd heerlijk gekookt door manlief.

Dit was het alweer. Deze week staat natuurlijk in het teken van de jaarwisseling en gaan we leuke dingen doen met de kinderen. Hoe was jouw week?

Liefs,

Patricia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mommy Stories

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MAMABLOG TO THE MAX!!

MAMABLOG TO THE MAX!!

Welkom!!

Van harte welkom op dit Mama/Lifestyle Magazine! Het platform voor elke ouder met jonge kids. Ik deel drie keer per week mijn dosis inspiratie met jou. Serieus, maar merendeel met een grote knipoog en uit het hart geschreven. Meer over mij weten? Check mijn 'about me' pagina! Veel leesplezier!