Mommy Stories ‘A look in my life’

De rust is weer wedergekeerd. Alle drukke feestdagen zijn achter ons en ik vind het eigenlijk wel heerlijk. Ik kan enorm van de feestdagen genieten maar we functioneren net als kinderen toch het beste bij rust, reinheid en regelmaat. Toch blik ik wel even terug op die laatste week van 2017. Kijk je weer mee?

We beginnen op Maandag eerste Kerstdag. Mijn ouders kwamen die dag gourmetten en mijn vader had alvast sterretjes mee genomen voor oud en nieuw. Natuurlijk wachten we niet zo lang. En zo stonden opa en Lars alle sterretjes af te steken.

We hadden natuurlijk allemaal lekkere dingetjes. Wat wel jammer was, mijn ouders waren ziek. Ze waren toch gekomen maar er was niet zoveel eetlust. We konden dus heel veel weggooien. Al met al was het toch een geslaagde avond.

We zaten gezellig met z’n allen om de grote tafel.  Het was eigenlijk voor de eerste keer dat de kinderen hebben gegourmet en ze vonden het echt heel erg leuk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ik sloot de avond af met nog een heerlijk glaasje prosecco.

Op tweede Kerstdag hadden we ook alweer een druk programma. Sara was niet zo lekker en dus twijfelde ik nog even of ik wel mee zou gaan met haar. Maar wonder boven wonder knapte ze helemaal op in de middag en dus gingen we toch met het hele gezin naar Hillegom voor de winter BBQ.

Waar Pascal deze schattige foto maakte. Het was echt heel gezellig en we hebben heerlijk gegeten.

 

Op Woensdag ging Sara weer lekker naar de opvang. Pascal moest gewoon weer aan het werk en ik ging met Lars naar het zwembad. Het was heel druk, dat had ik niet verwacht zo net na de kerstdagen. Maar het was heel gezellig. Na het zwemmen natuurlijk nog even spelen met een ijsje.

Op Donderdag maakte ik weinig foto’s en ik weet eigenlijk niet meer zo goed wat we die dag deden. Ik rommelde wat in huis en we deden lekker rustig aan.

Op Vrijdag ging ik met de kinderen even naar het winkelcentrum. We deden wat boodschapjes en Lars liet de konijntjes zien aan Sara in de dierenwinkel. Ook aten we nog een lekker ijsje en moest er even geposeerd worden bij de grote Kerstboom.

Ik vond deze foto zo grappig. Ik heb er nog een paar, maar deze stak er met kop en schouders boven uit. Dat beentje van Sara en dan die houding van Lars. Hilarisch, vind ik zelf dan he.

Op Zaterdag moest Pascal ook werken en bleef ik fijn binnen met de kinderen. We keken een film en deden wat spelletjes. Lekker rustig zo vlak voor oud en nieuw. Ken je dit spelletje al met het schietende konijntje. Mijn kinderen zijn gek op dit spel. Ik vind het zelf trouwens ook erg leuk.

Op Zondag is het oudejaarsdag en ik doe mijn nette outfit al aan. De leren rok komt van Vero Moda en heb ik eigenlijk te weinig aan. Ik vond het nu wel de goede gelegenheid. Boven op de rok draag ik een bloesje van Primark. Dit bloesje heb ik al wat langer maar blijft wel heel lang mooi. De panty is ook van Primark. We hebben in de middag bij vrienden afgesproken en ‘s avonds zijn we gewoon lekker thuis met elkaar.

Uiteraard bakken we zelf oliebollen die een beetje klef waren maar ik eet er toch maar drie van op.

We maken nog even een selfie zo vlak voor twaalfven. Sorry voor de slechte kwaliteit foto. Het is bijna zover!!

En dan is het zover, het is 2018!!!! We keken boven op ons balkon naar het vuurwerk met champagne. En de kinderen waren zo diep aan het slapen dat we ze lekker lieten liggen. Hebben jullie de kinderen wel wakker gemaakt? Ik ben benieuwd laat het maar weten in de comments. We gingen om half twee slapen en de volgende dag was het toch best lastig wakker worden. De kinderen waren om half negen wakker dus we konden toch nog even uitslapen.

Deze week hebben de kinderen nog vakantie en maken wij er een rustige week van na al die drukte. Heb jij nog leuke dingen op de planning staan? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

 

 

Comments

  1. Marloes says:

    Ziet eruit als een leuke week! Wij zijn met oud&nieuw ook lekker thuis geweest en lagen heel eerlijk vlak na twaalf al op bed 🙊 ik ben vooral wakker gebleven om mijn site live te zetten Haha!
    Marloes onlangs geplaatst…Efficiënt werken vanuit flowMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.