A look in my life, fotoboek

Mommy Stories ‘A look in my life’ | Twee wekenoverzicht….

Doordat ik anderhalve week stil stond met mijn website, staat er nog een fotodagboek van twee weken geleden in mijn concepten. Vandaag deel ik dus een tweeweken overzicht. Kijk je gezellig mee?

Maandag 21/1

Ik maak niet veel foto’s vandaag want pascal en ik besluiten om de schuur eens even flink aan te pakken. We gooien een hoop weg waaronder een hoop karton en Lars zijn oude fietsje. We weten in ieder geval een nuttig verjaardagscadeau voor hem.

In de middag gaat het zonnetje schijnen waar ik altijd heel blij van word. Lars kijkt even een filmpje en ik ruim nog wat op in huis.

Dinsdag 22/1

Dinsdag moet ik aan het werk en het is gigantisch rustig. Er is natuurlijk sneeuw voorspelt en iedereen blijft daarom lekker binnen. Groot gelijk zou ik ook doen.

Na een tijdje ziet mijn uitzicht er prachtig uit. Een mooi wit pak sneeuw. Leuk voor de kindjes. Jammer dat ik niet met ze kan banjeren door de sneeuw. Maar op school hebben ze genoeg plezier.

In de middag eet ik een gezond tussendoortje. Even weer wat beter op mijn voeding letten kan geen kwaad.

Woensdag 23/1

Vandaag breng ik de kinderen weg en daarna haal ik boodschappen. Als ik thuis ben werk ik nog wat aan mijn blog en zit ik in een goede flow.

Om half een haal ik de kinderen op want ze hebben een korte dag. Ik lunch met ze en het is heel gezellig aan de grote tafel. Om half drie komen mijn schoonouders want ik moet om drie uur op mijn werk zijn.

Donderdag 24/1

Ik begin de dag met een yogales en pak een zonnebankje bij de sportschool. Daarna drink ik rustig koffie in de kantine en ga daarna naar huis. Ik maak me klaar voor een fotosessie. Ik wil heel graag een nieuwe profielfoto op mijn website en tover mijn woonkamer om tot fotostudio. Na een hoop (foute) foto’s kies ik uiteindelijk voor een foto waar ik heel happy mee ben. De eerste foto ging dus mis. De tweede is de uiteindelijke foto. Had jij”m al gespot?

Bedankt voor al jullie lieve reacties op Instagram. Doet mij altijd erg goed.

Om 13 uur zit ik klaar voor het webinar van Marlou Volkerink. Ze geeft hele handige tips om je bereik te verdubbelen op Instagram. Ook ben ik door haar geïnspireerd geraakt door flatlay fotografie. Ik ben hier lekker mee aan het uitproberen zoals jullie misschien al zagen. Vind je het leuk als ik hier meer van laat zien op mijn Stories?

Vrijdag 25/1

Ik ben in een opruim bui en zoek alle kleren van de kinderen uit. Er zitten hele goede kledingstukken bij en ik besluit een hoop op Marktplaats te gooien.

Ook ben ik lekker bezig voor mijn blog en is het een productief dagje. In de avond ga ik aan het werk.

Zaterdag 26/1

Vandaag is Pascal jarig! Jeeeh ik breng hem ontbijt op bed met de kids en we ontbijten lekker met z’n vieren. Het is super gezellig. Daarna gaan Lars, Sara en ik naar zwemles want dat gaat gewoon door. Terwijl Lars zwemt drinken Sara en ik wat in het restaurant. We vieren onze verjaardagen niet echt en dus heeft Pascal een mannendag. Ik ben thuis bij de kinderen en we gaan nog even lekker naar buiten.

Ach kijk hoe groot Lars is. Echt mijn stoere vent. Jammer dat het weer zo grijs is. Ben zo toe aan de zon!!

In de avond maak ik deze glutenvrije pasta. Waarom wij wat meer glutenvrij eten deel ik nog in een artikel. Het is overigens super lekker.

Zondag 27/1

Zondag komen mijn schoonouders gezellig op de borrel en wordt ik een beetje duf wakker. Kijk maar naar mijn hoofd. Wel maak ik nog een paar Instagramwaardige foto’s.

Ik merk dat planten, flatlays en foto’s waarop meer ruimte te zie is het goed doen. Jaaaa, ik pas een bepaalde strategie toe. Ook hier komt nog een apart artikel over online. Het is heel gezellig met mijn schoonouders maar heb ook last van mijn hormonen. Na een paar wijntjes ga ik over op water.

Maandag 28/1

Vandaag ben ik jarig en mag ik 34 kaarsjes uitblazen. Nadat ik de kids naar school heb gebracht gaan Pascal en ik een taartje eten.

De rest van de dag doen we eigenlijk niet zoveel. Althans dat dacht ik. Pascal had mijn beste vriendinnetje geregeld en we gingen in de avond gezellig aan de borrel. Ik was super verrast.

Dinsdag 29/1

Met een licht katertje vertek ik naar mijn werk.  Ik maak die dag verder geen foto’s. Het is vrij rustig in de januari maand en dus maken we veel schoon in het restaurant. In de avond doe ik nog wat schoolwerk voor Lars en na het bed ritueel ploffen we op de bank. Ik ga vroeg slapen ivm schommelende hormonen.

Woensdag 30/1

Ik begin de dag met een gezond ontbijtje. Ik heb de laatste tijd last van kaneelcravings door mijn yoghurt. Met banaan, met peer, met rood fruit. Gewoon lekker en gezond.

De kindjes hebben een korte dag en ik haal ze op om half 1. Ik lunch uitgebreid met ze aan de tafel. Om twee uur maak ik mij klaar want ik moet om 15 uur aan het werk. Het is een prima avond en ik ben om elf uur thuis in de avond.

Donderdag 31/1

Donderdag ga ik gezellig oppassen bij mijn beste vriendin. Ze moet even naar de tandarts en ik pas even een uurtje op de kleine man. Zooo schattig en weer zo klein. Ik heb geen kind aan hem en hij is lekker bumba aan het kijken.

Als ik weer thuis ben rijd ik vervolgens even langs mijn werk om mijn verjaardagsbloemen op te halen. Daarna volg ik de Instagram cursus van Lou Business. Twee super leuke meiden die alles weten over de nederlandse taal. De cursus was echt heel leerzaam.

Dan is het alweer tijd om de kindjes te halen. Ik besluit nog even langs de kinderboerderij te gaan voor een frisse neus. Het weer is behoorlijk somber maar toch even fijn om buiten te zijn.

Vrijdag 1/2

Vrijdag rommel ik wat aan in huis. Ik ben blij met mijn nieuwe kussens van Action. Via de poll op Instagram vinden jullie dat ook😉. Wat echt supertof was die dag is dat ik hoorde dat ik een the grammar program heb gewonnen bij de meiden van Lou Business. Ik deed mee met de winactie en ik heb gewoon gewonnen. Echt super cool!!!! Dit betekent een aantal weken lang online gecoacht worden met betrekking tot de nederlandse taal.

In de middag doen we weer lekker rustig aan thuis en ‘s avonds ga ik aan het werk.

Zaterdag

Zaterdag ben ik niet in mijn hum. Ik heb gigantische last van mijn pms. Na de zwemles kruip ik achter de laptop. Ik ben in mailcontact met mijn webhosting omdat ik nog steeds niet verder kan. Ik stuur uiteindelijk een pittig mailtje.

Ik krijg daarop weer geen reactie. Ik leg het maar naast mij neer voordat ik uit mijn vel spring. In de avond ga ik wederom vroeg naar bed. Mijn lichaam heeft het nodig.

Zondag

Zondag sta ik nog steeds niet ontspannen op. Ik moet werken maar pas in de middag. Pascal sleept mij mee naar buiten. We gaan lekker naar de kust met de kinderen. Het doet mij zo goed. Het is prachtig weer en we genieten met volle teugen.

Ben jij ook zo toe aan de zon?

Liefs,

Patricia💋💋

Ps. volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.