A look in my life, fotoboek Persoonlijk

Mommy Stories ‘A look in my life’

Ik vind het leuk om je weer eens een kijkje te geven in mijn leven. Ik ga niet garanderen dat ik wekelijks weer overzichtjes ga plaatsen maar zeker met regelmaat. Ze worden altijd goed gelezen dus ik denk dat jullie het ook leuk vinden.

Maandag

Maandag is een werkdag voor mij en ik besluit wat vaker buiten te wandelen in mijn pauze. Ik kwam dit fotogenieke straatje tegen vlak bij mijn werk. Even een fotootje dus.

 

In de avond krijg ik ineens zin in iets lekkers maar gezond en ik maak deze kokos-dadel balletjes voorbij de koffie.

Het recept komt nog online! Om 19 uur ga ik hardlopen met een vriendinnetje.  Dat probeer ik even vol te houden tot de sportschool weer open gaat. Verder doe ik chill in de avond want period is coming, dus vroeg naar bed.

Dinsdag

De wekker ging weer om half 7. Ik merk dat ik al vermoeid wakker wordt. Heeft dus te maken met mijn hormonen.  Ik kan zo vroeg gaan slapen als ik wil maar de volgende dag gewoon moe. Ik pak een douche en kleed mij om voor werk. Ik maak een gezond ontbijtje. Dit keer een smoothie met spinazie, mango, avocado,  banaan en pindakaas.

Ik ga aan het werk op kantoor en de dag gaat snel. Als ik naar huis rijd geniet ik van de zon. In de avond voel ik mij nog niet top dus ga weer vroeg mijn bed in.

Woensdag

Saai maar ik maak bijna geen foto’s. Op mijn werk wordt een scherm geplaatst en ben ik lekker bezig om alles coronaproof te maken met in het vooruitzicht dat sommige locaties weer open gaan.

Donderdag

Een thuiswerkdag voor mij. Sara en Lars gaan niet tegelijk naar school en Sara was niet lekker, ze had koorts en flink keelverkouden.  Ivm alle maatregelen besluiten we haar thuis te houden. Dat betekent dat ik die dag gewoon twee kids thuis heb. in de ochtend geef ik Lars thuisles en werk ik wat tussendoor en in de middag doe ik een spel met Sara. Ze moet voor school een opdracht doen wat te maken heeft met hoeveelheden. Bij gebrek aan een melkpak pak ik maar een wijnfles haha🙈.

Ze moet verschillende soorten glazen vullen en in de wijnfles deed ik uiteraard water 😉.

Vrijdag

Lars gaat vandaag naar school. Sara was gelukkig 24 uur lang koortsvrij. Als ik hem heb weg gebracht ga ik thuis aan het werk. Ik moet best veel doen dus zet dochterlief achter een scherm. Niet heel verantwoord maar het is even niet anders.

Als we in de middag Lars gaan ophalen, spelen we nog even bij het veldje vlakbij school. Ik maak deze foto en Sara maakt ook nog een paar foto’s van mij.

Wat een heerlijk weertje, even genieten van de zon en elkaar.

Als we thuis zijn is pascal ook klaar met werken en duik ik nog even achter de laptop. De kindjes zijn best moe van zo’n eerste schoolweek ondanks dat ze niet vijf dagen gaan. Het is toch weer even flink wennen, dat ritme. Kindjes gaan vroeg naar bed en pa en moe iets te laat voor het mooie. We kijken een serie tot 0.1.30 oeps..

Zaterdag

Weekend…. heerlijk! Ik wordt wel wat vermoeid wakker maar ja dat is niet gek. Ik doe boodschappen en besluit in de middag lekker te bloggen.

Met natuurlijk een goeie kop koffie! Ik werk wat vooruit en zit in een lekkere flow. In de avond doen we lekker chill met Netflix op de bank. Wordt overigens weer een latertje

Zondag

Beginnen met een heerlijke smoothiebowl.

Eigenlijk doen we verder niet heel veel. We besluiten wel even een rondje park te doen. Sara geeft de geitjes gras.

En verder tja beetje in de zon zitten en nog meer luieren. In de avond doe ik nog een yogales en duik ik vroeg mijn bedje in.

Fijne week allemaal!

Liefs,

Patricia 💜

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.