A look in my life, fotoboek

Mommy Stories ‘A look in my life’

Het weekoverzicht heeft weer even op zich laten wachten, maar met dit mooie weer van afgelopen week hebben we heerlijk genoten. Alhoewel de week liep op het einde wat minder leuk af.

Maandag

Maandag waren Sara en ik samen vrij. We maakte in de ochtend een wandeling en Sara had zin om in haar tuintje te spelen. Ook kan ze zo volwaardig fotomodel zijn.

We gingen even langs de bakker voor brood en we trakteerde onszelf ook nog op croissants. Heerlijk bij mijn kopje cappuchino.

Dinsdag

Mijn werkweek begint op Dinsdag en er is mooi weer voorspelt. Dit betekent het terras strak klaarzetten en kom maar op met die mensen. Ik maakte een foto vanaf de terraskant. Je kijkt uit op de Woudwetering.

Uiteindelijk viel het mee met de drukte want de echte warmte was voorspelt vanaf Woensdag.

Woensdag

Ik bracht in de ochtend de kindjes weg naar school en opvang. Ik hoef op Woensdag pas om twaalf uur te beginnen wat betekent dat ik de hele ochtend voor mezelf heb. Ik drink koffie en zet een artikel online over Koningsdag. Ook kijk ik ontspannen naar GTST.

Om half twaalf ga ik de deur uit. Het is lekker druk op mijn werk met dit prachtige zomerweer.

Donderdag

Na het wegbrengen van de kids zijn Pascal en ik samen vrij. We genieten van het mooie weer en doen lekker lui deze dag. Heerlijk om even op te laden die paar uurtjes zonder kinderen.

Als ik de kinderen op wil halen gaat Lars spelen bij een vriendje. Om niet helemaal voor niks te zijn gereden haal ik ook gelijk Sara op van de opvang. Ze ziet mij maar wil niet mee. De kindjes gingen net buiten picknicken en een verjaardag vieren. Ja dan is mama natuurlijk overbodig. Ik fiets dus zonder kinderen weer naar huis. Pas en ik chillen dus nog even lekker verder op het balkon met een koud drankje. Achteraf hoorde ik dat Sara in grote tranen was nadat ik was weg gegaan. Aaaach moppie ❤…..

Vrijdag

Ik sta niet echt fit op. Voel een lichte pijn in mijn keel en ben erg moe. Ik schenk er verder geen aandacht aan en ga boodschappen doen met Sara. Ik had haar de vorige dag een ijsje beloofd dus om elf uur zit ik aan de koffie en Sara aan een ijsje.

Het was ook de dag van de Koningsspelen en ook Sara wilde vlaggetjes op haar wangen. Ze waren hier al lekker vervaagd. Lars had een super leuke dag gehad en nam een vriendje mee om bij ons te spelen.

Ik stopte een kleed in mijn tas en wat lekkere drankjes en hapjes en ging beneden zitten op het grasveld  met de drie kinderen. Nog steeds voelde ik mij niet zo fit.

Sara was druk in de weer met haar bezem. Na drie kwartier waren de kindjes het zat en speelde ze nog lief binnen. Ik maakte mij ondertussen klaar voor werk want ik moest om zes uur starten. De avond verliep stroef en toen ik om twaalf uur mijn bed in stapte deed mijn keel vreselijk veel pijn.

Zaterdag

Na een onrustige nacht sta ik op met koorts en een zere dichte keel. Bah niet met dit mooie weer. Ik ga niet naar zwemles met Lars want ik kan het niet opbrengen. De zorg voor de kinderen vind ik al een hele klus want pas moest gewoon werken. Ik doe heel rustig aan en sleep mezelf toch nog even naar buiten ‘s middags met de kids. Ze kiezen een klein cadeautje bij Big Bazar.

Ze spelen wat op een bankje in de zon en we begeven ons weer naar huis. Als Pascal klaar is met werken en thuis is, duik ik meteen mijn bed in. Ik slaap tot de volgende ochtend.

Zondag

Ik sta op en voel me niet goed. De keelontsteking is erger geworden. Veel pijnstillers en ijs slepen mij de dag door. Pascal gaat nog wel met Lars de hort op en ik krijg deze foto toe gestuurd.

Heerlijk vindt hij het om buiten te zijn. In de avond voel ik mij iets beter door de pijnstillers maar in de nacht word ik weer wakker van de pijn.

Het nu maandag en straks maar even bij de dokter langs. Ik hoop dat ik antibiotica krijg en het snel over is.

Deze week staat in het teken van koningsdag en zijn mijn schoonouders vijftig jaar getrouwd. Groot feest dus! Hopelijk ben ik dan opgeknapt. Fijne week!

Liefs,

Patricia

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.