Mommy Stories ‘A look in my life’

Wat was het weer genieten afgelopen week wat betreft het weer. Ik merk dat ik er echt vrolijk van word. We deden dan ook weer een hoop leuke dingen. Kijk je gezellig mee naar mijn week?

Maandag

Op Maandag had ik zelf een wat mindere dag. Mijn menstruatie was net door en ik had een humeur om op te schieten. Gelukkig kwam mijn moeder koffie drinken en nam ze even de kinderen over. Na de koffie deden we gezellig boodschappen met de kinderen en aten we natuurlijk een ijsje. De lunch deden we lekker in picknickvorm op een kleed buiten. Wat was het heerlijk weer. Mijn humeur werd al snel beter.

Dinsdag

Het was natuurlijk tropisch voorspelt op Dinsdag en dus kon ik aan de bak op mijn werk. Het was afgeladen vol en het liep allemaal lekker. ‘S avonds was ik moe maar voldaan. In de avond deed ik vrij weinig. Lekker op mijn balkon met de voetjes omhoog.

Woensdag

Ik bracht Sara naar de opvang en Lars naar opa en oma. Na de koffie reed ik door naar mijn werk. Er stond weer een drukke dag voor de boeg. Ik deelde nog even een post op mijn stories😉

Tja altijd zo he? Als je moet werken is het mooi en als je dan vrij bent keldert de temperatuur lekker naar beneden.

Donderdag

Donderdag was het Hemelvaart en hadden we een dag vrij met het hele gezin. Er was dus redelijk slecht weer voorspelt maar dat viel dus alles mee. We hadden gewoon zonnig weer en wat genoten de kindjes.

 

En daardoor wij natuurlijk ook. We lunchten op het strand en dronken daar uiteraard een lekker wijntje bij.

Op de terugweg liepen we door de branding en haalde nog een ijsje voor de kinderen. Wat een fijne dag!

Vrijdag

Pascal was aan het werk en ik was overdag vrij met de kinderen. We gingen langs de bieb om wat boekjes terug te brengen en we haalden wat boodschapjes. Ook gingen we nog even richting het park waar ik deze mooie tulpen zag staan.

Ik deed in de middag nog wat werk voor mijn blog.

Zaterdag

Ook weer een prachtige zonnige dag. Lars had eerst zwemles en wat doet hij het goed. Nog een smiley en hij mag naar het volgende badje. #trots

Daarna deed ik de weekboodschappen en eenmaal thuis genoten we van lekkere hapjes en drankjes.

Ik ben op dit moment gek van dit drankje. Ik ga hier nog een blog aan wijden. Toen de kinderen op bed lagen hebben we heerlijk lang buiten gezeten met een goed gesprek, lekker drankje en deze gezellige lampjes. Misschien heb je ze eens eerder voorbij zien komen in een artikel.

Zondag

Het is Moederdag en ik begon de dag goed met een heerlijke knuffelsessie met mijn kinderen. Ik werd overladen door kusjes, wat kan een moeder zich nog meer wensen. Daarna ontbeten we uitgebreid en dronken heerlijk rustig koffie. De kinderen waren super lief! We deden die dag nog wat huishoudelijke taken en ‘s avonds verf ik highlights in mijn haar. Nog nooit gedaan maar het is goed gelukt al zeg ik het zelf.

Wat doe jij het liefste met het mooie weer? Ik lees het graag in de comments!

Liefs,

Patries

Comments

  1. Fijn dat het weer toch nog meeviel op Hemelvaartsdag. Hier was het ook best oké gelukkig.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.