Mommy Stories ‘A look in my life’

Afgelopen week heb ik weer lekker veel foto’s gemaakt. Tijd om ze weer met je te delen. Kijk je mee naar onze week?

Maandag

Maandag was het weer wat minder en dus gingen Pascal en ik lekker ontbijten bij la Place. Daarna rommelde we wat in huis en gaf ik Pascal een nekmassage. Hij had super veel last van zijn schouders en ik vind het leuk om te doen. Daarna maakte ik deze overheerlijke salade als lunch. 

Tijd om de kindjes van school te halen. En ik maakte nog een carselfie.

Had ik al verteld dat ik hooked ben aan Insta Stories?

Dinsdag

Dinsdag was het wederom minder goed weer en was het tijd om te werken in het restaurant. Het was niet druk en kon ik dus rustig wat dingen regelen waar je normaal niet aan toe komt.

Het terras was helemaal leeg. Jammer want ik had wel zin om een terrasdag te knallen. In de avond werkte in nog wat aan mijn blog.

Woensdag

Mijn werkdag begon om 12 uur dus ik had nog wat tijd in de ochtend om aan de menukaart te werken. Voor ik het wist was het alweer half 12 en vertrok ik naar mijn werk. Daarvoor maakte ik nog even een selfie voor Stories met make-up en filter😉😉

Donderdag

Ik heb een dag voor mezelf en besluit een lesje body shape te pakken.

Het was echt lekker om weer even flink met mijn lichaam bezig te zijn. Ik ben dan ook weer goed gemotiveerd om twee keer per week mijn sport in te plannen. Daarna koop ik nog wat leuke haarbandjes bij Kruidvat. Ze zijn te cute! Je hebt ze waarschijnlijk al voorbij zien komen op mijn Stories of Instagram zelf..

Als ik thuis ben lunch ik met lowcarb brood en avocado.

Daarna ga ik de keuken in voor mijn blog. Het resultaat al gezien? Klik hier voor het artikel.

Vrijdag

Vrijdag is Lars zo ontzettend moe dat ik besluit om hem thuis te houden. Zijn jullie kindjes er ook zo klaar mee? Ik merk dat Lars gewoon op is en toe aan vakantie. Ik ontbijt in ieder geval gezond met Griekse yoghurt, mango, aardbei, banaan en pindakaas. Yammmm

De rest van de dag doen we rustig aan.

Zaterdag

Zaterdag beginnen we ons weekend met Lars zijn zwemles. Hij gaat super goed en ben dan ook echt trots op hem. Daarna spelen de kindjes superlief buiten en zit ik lekker buiten op een bankje in de zon.

Daarna eten we een ijsje bij de ijssalon en krijgt Sara onverwacht een gigantische driftbui. Ik vertrek dus maar snel met een spartelende peuter onder mijn arm naar huis. Lars vind het allemaal wel grappig. Voor de rest van de dag zitten we lekker op het balkon en chillen we de dag door.

Zondag

Ik moet werken maar eerst ontbijten we uitgebreid. Daarna drinken we koffie bij het Park met appeltaart. Ik vergeet foto’s te maken. Daarna doen we nog een rondje met de fietsjes van de kids.

Dit was onze week. De aankomende week wordt leuk want Donderdag gaan we lekker een lang weekend weg. Eerst back to basic en daarna naar Terschelling. Niks missen, houd mijn Stories in de gaten. Fijne week!

Liefs,

Patricia❤

Comments

  1. Sinds de V&D failliet ging hebben wij hier helaas geen LaPlace meer. Maar wat gezellig om daar te ontbijten op maandagochtend!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.