Mommy Stories ‘A look in my life’

Het is weer tijd voor ons weekoverzicht. Het was een week met meer structuur en de kinderen gingen weer naar school. Voor hun fijn en deze mama kon weer wat doen voor de blog. Ook erg fijn. Hoewel de wekker om kwart voor zeven wel erg tegenviel. Kijk je gezellig mee?

Maandag

De eerste schooldag na de vakantie. Wat was het wennen om weer zo vroeg op te staan. Ik kon wel lekker werken aan mijn blog en heb aardig wat werk verzet. Altijd fijn!

Er kwam een bijkletsartikel online in plaats van een weekoverzicht. Moet nog even wennen aan het dagelijks foto’s maken. De kinderen waren erg moe na de eerste schooldag en we deden lekker rustig aan.

Dinsdag

Dinsdag was mijn eerste werkdag na een week vrij. Was wel fijn om weer bezig te zijn in het restaurant. Het was vrij rustig. In de avond pakte ik me-time. Ik maakte een weekplanning.

Ook  nam ik een warm bad en ik vermaak me ondertussen met dit boek van Kelly Weekers. Review al gelezen?

Woensdag

Ook woensdag mocht ik aan de bak. Ik bracht de kindjes naar school en ging daarna boodschappen doen. Om half 1 haalde ik de kindjes op en om drie uur ging ik aan het werk. We hadden een grote partij en dus werd het een latertje.

Voordat ik naar werk ga probeer ik nog een camerafunctie uit met mijn nieuwe telefoon. Zoo ontzettend blij met mijn s9.

Donderdag

Ik sta brak op want ik lag pas om 1.00 uur op bed. Kwart voor zeven gaat mijn wekker alweer. Zodra ik de kinderen naar school heb gebracht duik ik mijn bedje weer in. Anderhalf uur later word ik fris en fruitig weer wakker. Ik doe voor de rest niet veel. Nadat ik de kindjes uit school heb gehaald, gaat Lars buiten spelen. Sara kijkt even tv met een bakje fruit.

Om 18 uur moet ik op mijn werk zijn. Het is een rustige avond en ik ben om 22 uur thuis. Kort avondje dus.

Vrijdag

In de ochtend gaat het ochtendritueel vrij vlot. We doen het tegenwoordig anders. Ik denk dat ik onze ochtendroutine binnenkort deel op mijn blog. Nadat de kinderen op school zitten ga ik aan de slag voor mijn blog.

Ik verzet lekker wat werk en dat geeft een fijn gevoel. Ik ben bezig met een tof project waar ik vandaag veel meer over ga vertellen. Er komt nog een extra artikel over online vandaag dus keep watching!

Na al dat werk op de laptop ben ik toe aan ontspanning en doe een yoga workout voordat ik de kinderen ophaal. Ik voel mij erna als herboren. In de avond hebben Pascal en ik qualitytime en in plaats van voor de tv hangen kletsen we gezellig aan de eettafel met een borrel.

Zaterdag

We beginnen de dag alweer vroeg helaas. Waarom zijn kinderen altijd vroeg wakker in het weekend en doordeweeks zijn ze niet uit bed te krijgen. Na een ontbijtje voel ik mij langzaam wakker worden. We gaan naar het zwembad en het is kijkles bij Lars. Het gaat super goed met hem en hij gaat flink vooruit. Nog even en hij mag door naar het laatste badje.

Na de zwemles gaan we bij papa lunchen. Ik maakte geen foto’s. Thuis speelde de kinderen er lekker op los. De keuken was favoriet dit keer.

We hadden allemaal nieuwe kookspullen dus die kwamen goed van pas. Zaterdagavond verliep verder rustig en  met de een film en bankhangen. #momlife

Zondag

We doen lekker rustig aan en ontbijten uitgebreid met ons gezin. Daarna zijn we met z’n allen lui en blijven we in de pyjama rondhangen tot een uur of 1. Heerlijk ik kan daar flink van opladen.

Ik ga met de kindjes nog wel even naar buiten zodat ze hun energie kwijt kunnen. Het weer is behoorlijk bagger dus we zijn binnen drie kwartier weer binnen. In de avond heb ik een saunadate met mijn beste vriendin en dat was echt genieten. Heerlijk even niets en ontspannen. Ik heb daarna zo lekker geslapen.

 

Heb jij een leuke week gehad en snak jij ook zo naar de zon? Laat een reactie achter in de comments!

Liefs,

Patricia

Ps. volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.