A look in my life, fotoboek

Mommy Stories ‘A look in my life’

Het is weer tijd voor een fotodagboek. We hebben een leuke week achter de rug met natuurlijk prachtig weer en de verjaardag van Lars. Kijk je gezellig mee?

Maandag

Mijn vrije dag vandaag en na het wegbrengen van de kindjes ga ik eerst naar de supermarkt. Ik besluit om eens een keer naar de Lidl te gaan. Ik vind de boodschappen aanzienlijk duurder geworden na die btw verhoging. Merk jij dit ook? Ik vind de Lidl zeker goedkoper en ze hebben goede producten. Misschien houd ik het even aan. Als ik thuis ben ga ik aan de slag in het huishouden. Er ligt een berg wasgoed op mij te wachten en natuurlijk shameless selfietime!!!!

Dinsdag

Het is mijn werkdag en ik breng de kindjes eerst weg. Daarna rijd ik door en ik geniet van het ochtendzonnetje. Het is zulk mooi weer en het terras wordt weer buiten gezet.

Ik krijg lentekriebels en van mij mag het weer zo blijven. Ik juich niet te vroeg want het is immers pas februari.In de avond doe ik een workout en ben trots op mezelf. Het is een cardio workout waar ik behoorlijk van ga zweten. Even douchen en daarna duik ik vroeg mijn bedje in.

Woensdag

Ik start met een gezond ontbijtje! Ik ben weer wat strenger op mijn voeding aan het letten. Het gaat mij redelijk goed af.

Ik breng de kindjes weg en als ik weer thuis ben werk ik even een blogje uit. Om 12 uur moet ik werken en het is een relaxed dagje. Niet zo zonnig als de dag ervoor helaas. In de avond versier ik het huis en maak de traktatie klaar van Lars. Ik ben vergeten een foto te maken maar het waren snoepsleutelhangers. Zag er gezellig en vrolijk uit. Lang leve pinterest.

Donderdag

Hoera vandaag is Lars jarig. Zeven jaar alweer mijn grote vent. In de ochtend zingen we voor hem en staat zijn cadeau in de woonkamer. Een nieuwe fiets en hij is er dolblij mee!

Op school mag hij natuurlijk trakteren en de klassen rond. Om tien uur in de ochtend word ik gebeld door de juf van Sara of ik haar op kan halen. Ze is niet lekker en ze blijft lekker bij mij onder een dekentje op de bank. Ik kreeg nog een super lieve valentijnskaart van haar. Zo schattig!

Als ik de kids uit school heb gehaald eten we nog een gebakje en testen we natuurlijk uitgebreid de nieuwe fiets.

Hij kijkt niet blij maar dat kwam omdat het slotje niet meewerkte. Een paar tellen later fietste hij zo weg!

Vrijdag

In de ochtend ga ik boodschappen doen want ik heb veel nodig. We vieren Lars zijn verjaardag op Zaterdag voor vrienden en familie.

Als de boodschappen binnen zijn zet ik een blog online over mijn struggle met Instagram. Heb je ‘m al gelezen? Voor de rest geniet ik heerlijk van het zonnetje op mijn balkon. Wat een weer en dat in februari . Je hoort mij niet klagen hoor.

Zaterdag

We staan lekker relaxed op en Lars is al zenuwachtig voor de dag. Hij vindt het altijd reuze spannend als hij in de belangstelling staat. Eerst mag ik zelf ook nog even ontspannen want Pascal (zoo lief) had als verrassing een massage geboekt voor mij. Het is vlakbij mijn huis en ik loop er in het ochtendzonnetje naartoe.

Het is echt even genieten en totale ontspanning. Heerlijk ik kan er van opladen. Als ik weer rozig naar huis loop maak ik mij klaar voor de verjaardag.

Lars wilde heel graag een Brandweerman Sam taart en dus vroeg ik de moeder van een vriendinnetje van Lars deze te maken. Hij was echt super lekker en zag er natuurlijk prachtig uit!!!

Het was echt een hele gezellige dag. Lars heeft zo veel mooie cadeaus gekregen en hij is er super blij mee. Iedereen nogmaals bedankt! Om twaalf uur ging ik slapen moe en voldaan.

Zondag

Het is alweer vroeg dag.  Ondanks dat de kinderen vrij laat gingen slapen werden ze toch om half acht al wakker. Lars ging gelijk met zijn cadeaus spelen en we keuvelen lekker aan in de ochtend. Natuurlijk gaan we ook nog lekker naar buiten. Het is zulk prachtig weer.

We genieten van de zon en familytime. Wat wil je nog meer!! Volgende week is er ook mooi weer voorspelt. Heerlijk hoor! Nog een weekje school en dan hebben de kinderen vakantie.

Hoe was jouw week? Ook zo genoten van de zon? Laat een reactie achter in de comments.

Liefs

Patricia

Ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.