Geen categorie

Mommy Stories ‘A look in my life’

Het is maandag en de vakantie is aangebroken. Heerlijk dat deze week de wekker niet zo vroeg afgaat. Maar eerst blikken we nog even terug op vorige week. Kijk je gezellig met mij mee?

Maandag

Maandag breng ik de kindjes naar school en daarna duik ik nog even terug mijn bed in. Ik was ontzettend moe. Heerlijk hoor dat het gewoon even kan. Als ik wakker ben trek ik dit nieuwe jurkje aan.

Ik krijg helemaal de lentekriebels van dit weer. Had ik dat al gezegd hihi? Ik maak een wandeling door het park en trakteer mezelf op een cappuccino en een broodje op het terras.

Als ik de kinderen uit school heb gehaald spelen ze nog even buiten, want een half uur later heb ik een rapportgesprek van Lars. We voeren ondertussen de eendjes met broodkorstjes uit de broodtrommels.

Dinsdag

Niet zo’n bijzondere dag want ik moet werken. In de avond fotografeer ik onze avondroutine. Heb je deze al gelezen?

Woensdag

Het is weer tijd voor de boodschappen en het huishouden. Niet leuk dus dat doen we eerst maar even. Daarna maak ik wat foto’s voor artikelen en voor Instagram. Waaronder deze.

Het is een korte schooldag en dus om half een alweer tijd om de kindjes te halen. Ik vertrek om drie uur naar mijn werk.

Donderdag

Vandaag is Pascal lekker vrij. We gaan even ontbijten bij la Place. Ik bestel een muntthee met een gigantische bos munt!!

In de middag ben ik iets eerder op school want Lars gaat tegenwoordig naar de fysio. Ik moet nog even wachten en als ik aan de beurt ben haal ik samen met de fysio Lars op in de klas. Ik krijg een dikke knuffel van hem. Zooo lief. Om twee uur zijn we klaar en Lars moet nog een uurtje naar school. Ik rij in de tussentijd even langs Action.

Ik neem eigenlijk weer onzin mee. Een statief voor video’s op te nemen is dan wel weer handig. Ook een gezichtsbehandelset. Twijfel dus om deze op te nemen. Verder koop ik nog een make-up sponsje en twee gezichtsmaskers.

Vrijdag

Ik breng de kindjes naar school en Pascal is ook nog een dagje vrij. Heerlijk zo doordeweeks. Ik maak eerst nog deze selfie en ga daarna koffie drinken met een vriendin bij Brasserie Park.

Ik wacht op haar bij de open haard. We hebben elkaar zoveel te vertellen dat we ook maar besluiten om te blijven lunchen. Ik vergeet foto’s te maken van mijn eten.

In de middag gaat Sara weer lekker aan de klei. Ze kan zich hier goed mee vermaken.

In de avond ga ik lekker aan het werk. Het is lekker druk en de avond gaat snel.

Zaterdag

We beginnen het weekend met zwemles. Het is vandaag kijkles en Lars gaat als een speer.

Hier doet hij de borstcrawl. Ik doe het hem niet na haha. Als de zwemles klaar is gaan we langs bij Pascal in de lunchroom. Ik lunch daar met de kindjes en kijk nog even rond in de winkel. De kinderen komen weer thuis met speelgoed.

Als we weer thuis zijn doe ik eerst even wat huishoudelijke taken. Daarna loop ik met de kindjes nog even langs de kinderboerderij. In de avond zijn de kindjes zo moe dat ze heel lief bij mij komen liggen. Zooo schattig!

Zondag

Het is weer prachtig weer en na een lekker ontbijt gaan we richting Wassenaar. Het is er echt zo ontspannen en relaxed. De kindjes hebben het super naar hun zin.

Als we weer thuis zijn drinken we nog een borrel op ons balkon. Het is een heerlijke afsluiter van het weekend.

Heb jij ook een leuke week gehad en heb jij ook vakantie met de kindjes deze week?

Liefs,

Patricia

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.