A look in my life, fotoboek

Mommy Stories ‘A look in my life’

Jaa ik ga weer weekoverzichtjes plaatsen. Niet alleen omdat jullie het zo leuk vinden, maar ook omdat ik het zelf leuk vind om dingen terug te zien en lezen. We beginnen deze week ook nog even met de verjaardag van Sara die afgelopen maandag alweer 5 jaar werd. Ze was zo’n blij meisje. Kijk je gezellig mee?

Zaterdag 16-11

De verjaardag van Sara dus. In de ochtend rommelde we lekker aan in huis. We gaven de cadeaus en ik ging de taart ophalen.

Ze wilde heel graag een Doornroosje taart en credits voor lieve Babette zonder Instagram! Ik heb al gezegt dat ze er meer mee moet doen. Die Frozen fluit was echt favoriet van de dag trouwens.

Zondag 17-11

Lichtelijk brak en toch heel voldaan na een gezellig feestje. Sara speelde lekker met haar cadeaus, Lars keek lekker veel filmpjes en wij deden middagtukjes om en om. We deden niet veel voor de zondag. Ik maakte nog wel de traktatie voor dochterlief.

Maandag  18-11

Vandaag de officiële verjaardag van onze prinses. Ik was daarom nog een éxtra dag vrij. Sara mocht natuurlijk trakteren op school. En zenuwachtig dat ze was aaach arm mopje.

Eenmaal thuis had ik een chagrijnige bui. Die grijze dagen kunnen mij zo bleeehhhh maken pfff. Hello winterdip. Ik besluit om naar de kringloopwinkel te gaan voor het winkeltje. Ik kom thuis met best leuke items.

Dat Japanse servies vind ik zooo leuk. En die bakjes zo retro maar wel super cute voor de Kersttafel toch? Ik haal de kids uit school en we keuvelen lekker in huis. ‘S avonds pak ik een sportles .

Dinsdag 19-11

Mijn werkweek begint en maak geen foto’s deze dag. Voortaan iets meer foto’s in de avond maken dus om het weekoverzicht nog beetje spannend te houden voor jullie haha.

Woensdag 20-11

Ik ben weer lekker vrij. Als de kinderen uit school zijn gaan we lekker even naar het bos. Het zonnetje schijnt en mijn humeur kikkert er helemaal van op.

Check dit uitzicht

Donderdag & Vrijdag

Ook deze dagen zijn saai. Ik werk op kantoor en donderdag avond pak ik een yogales.  Vinyasa yoga blijft mijn favoriet.

Zaterdag 23-11

Eindelijk een weekend dat we niet veel hoeven. De afgelopen weekends waren elke keer vol gepland. In de ochtend ontbijten we gezellig met elkaar en pascal gaat even naar de bouwmarkt voor nieuwe gordijnroedes.  Deze moeten opgehangen en binnenkort meer hierover op mijn blog. Daarna ga ik met de kinderen naar buiten.

Ze spelen even lekker in de speeltuin en Lars vind een heel bijzonder dier volgens hem. Het is een salamander, kom ik met mijn hagedis haha. In de avond gaan we gezellig bakplaten.

Dit vinden de kinderen altijd heel gezellig. En wij natuurlijk ook. Voordat de kindjes naar bed gaan zetten ze voor de tweede keer hun schoen.

Zondag 24-11

De kinderen deden het netjes en werden om acht uur wakker. Zou er iets in de schoen zitten? Ja en ook nog precieziestrooien ;-).   Daarna ontbijten we uitgebreid en kleden we ons snel aan want we besluiten lekker naar het strand te gaan. Dit keer gaan we naar langevelderslag.  Super leuk daar voor kinderen. Echt een tip voor de koudere dagen op het strand.  Een winterwonderland met hele grote speeltuin.

Echt een hele fijne afsluiter van het weekend.

Deze week staat natuurlijk in het teken van Sinterklaas en nog meer stuiterende kinderen. Ik neem jullie weer lekker mee! Tot dan!!

 

Liefs,

Patricia

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.