A look in my life, fotoboek

Mommy Stories ‘A look in my life’

De afgelopen week heb ik weer mijn camera gepakt om te fotograferen wat wij allemaal deden. Het is een week waar ik iets meer rust pak aangezien mijn hormonen behoorlijk uit balans zijn. Kijk je gezellig mee?

Maandag

Maandag is een werkdag voor mij en ik ben lekker bezig. Ik had het laatste brood aan de kids meegeven op school en dus ga ik mijn pauze even naar het station om een salade te halen.

Deze tabouleh met witte kaas is erg lekker moet ik zeggen. In de middag neem ik nog een yoghurt snack tussendoor.  Lekker gezond bezig zeg ik zo.

Dinsdag

Deze dag maak ik niet veel foto’s. Ik denk er eigenlijk niet echt aan. Ik werk een dag op kantoor en in de avond gaat de chill modus aan op de bank.

Woensdag

Mijn laatste vrije dag voordat ik fulltime aan de slag ga. De kindjes kunnen echt niet wakker worden. Ach wel heel schattig om te zien.

Ik breng de kindjes naar school en besluit deze dag volledig te vloggen. Het is een lekker druk dagje met o.a. sint inkopen, de tandarts, zwemles en in de avond verf ik mijn haar. Deze vlog komt aankomende woensdag online.

Lars was heel zenuwachtig voor de tandarts, achteraf was dat nergens voor nodig. De kindjes deden het allebei super.

Donderdag

Donderdag overdag een kantoordag en als ik ‘s avonds thuiskom ligt er zo lief een verrassingspakketje voor mij op bed. Manlief is weer eens de beste❤. Omdat ik zo loop te struggelen met mijn hormonen deze dag.

Er zit een lekker luchtje in, chocola, maskers, bruisballen en wierook. Ik besluit er meteen gebruik van te maken.

Lekker hoor zo’n me-time moment.  Daarna ga ik lekker vroeg naar bed. Slaap is super belangrijk deze dagen.

Vrijdag

Ik maak vrijdag niet veel foto’s alleen mijn ontbijt van die ochtend. Griekse yoghurt met banaan, walnoot, kokos, kaneel, lijn en chiazaad.  Mmmmm

Zaterdag

Heerlijk weekend, een drukke dag vandaag want Sara heeft een partijtje van een klasgenootje. Ik maak nog even een selfie en ze is best een beetje nerveus.

Ik ken de moeder goed en we besluiten het samen te doen. Ik zit dus in de middag in de bubble jungle. Lars is ook mee en de kindjes kunnen heel goed met elkaar spelen.

In de avond hebben we oppas want we gaan eten bij mijn schoonouders.  Normaal gaan de kinderen eigenlijk altijd mee maar dit stond al langer gepland. De kindjes hebben het super leuk bij de oppas. Ik krijg wat foto’s door gestuurd.

Een gezellige boel dus. Bij mijn schoonouders is het ook heel gezellig.

Het eten is heerlijk en we drinken er speciale biertjes bij. Ik denk een paar teveel haha.

Zondag

Oeh de kater komt altijd later. Hoofdpijn en veel nadorst. We doen lekker rustig aan vandaag.

Knuffelen en kroelen met de kids. Een puzzel maken, Max kijken en nog meer knuffelen. Een heerlijke zondag wat mij betreft.

Deze week is het natuurlijk pakjesavond en gaan we inkopen doen voor Kerst. Fijne week toegewenst.

Liefs,

Patricia

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.