A look in my life, fotoboek

Mommy Stories ‘A look in my life’ Kerst 2019

Vandaag geen weekendvlog want we deden vrij weinig afgelopen weekend. Lekker bijkomen van veel eten en drinken. Ik heb wel veel foto’s gemaakt dus vandaag een weekoverzicht met onze kerstdagen van 2019!! 

Mommy Stories ‘A look in my life’ Kerst 2019

Maandag

Maandag werk ik op kantoor overdag. Het is gigantisch rustig en logisch ook met de kerstdagen in het vooruitzicht.  Ik doe nog wat afrondende werkzaamheden maar verder kom ik ook niet.

In de avond pak ik mijn wekelijkse les cardiostep. Super leuke les die ik ook trouw wekelijks vol houd. Ik merk wel dat mijn hormonen aan het opspelen zijn die dag en baal daar stiekem heel erg van.

Dinsdag

Weer een werkdag voor mij. De laatste en dan ben ik vijf dagen vrij. Ik maak een shameless selfie op de wc, gewoon omdat ik mij verveel haha.

In de avond doen manlief en ik lekker chill. Als de kids op bed liggen zetten we een film op. En eten we samen alvast carpaccio met truffelmayo. Deze was over en teveel bezorgden dat vond ik echt niet erg. We keken Jumanji! Gewoon een lekkere no nonsens film. Was ik echt aan toe.

Woensdag 1e kerstdag

Ik word wakker en voel me best oké!! De kids sliepen lekker uit en wij daardoor dus ook. We eten een heerlijk kerstontbijtje met alles erop en eraan. Daarna maken we een wandeling in het park. Als we thuis zijn slaat ineens mijn stemming om. Echt irritant.  Ik heb een gigantische pms bui en dat precies met Kerst 😡😡.

Zo zie je maar dat op de foto’s niets is wat het lijkt. (#reallife) Ik probeer mij erover heen te zetten maar daardoor wordt het alleen maar erger. Ik besluit me even terug te trekken boven. Daarna gaat het redelijk maar ben nog ontzettend emotioneel. Ik doe nog wel een kerstig haarbandje in. En ik maak nog wat leuke foto’s van de kids bij de boom.

Aan het eind van de middag kijken we een kerstfilm op Netflix. The Christmas chronicles.  Echt een aanrader. De kids zitten er helemaal in en ik ook. Na de gourmette doen we niet veel meer en ik besluit bijna gelijk met de kids naar bed te gaan.

Donderdag 2e kerstdag

Ik word wakker met nog steeds een onderbuikgevoel. Kort lontje, snel geïrriteerd en snel in tranen. Het is zo fijn om een vrouw te zijn. #sarcasme. Mijn ouders komen op de koffie en gelukkig geeft dat afleiding. Daarna voel ik mij een stuk beter. In de middag gaan we naar mijn schoonouders.

Ik voel mij beter en we genieten van gezelligheid, lekkere hapjes en drankjes. Trouwens even een shoutout naar de liefste man en kids die moeten dealen met mijn buien. ❤❤❤. Love jullie!!!!!

De kinderen steken sterretjes af en worden lekker in de watten gelegd. In de avond gaan we met een taxi naar huis. De kindjes liggen voor het mooie iets te laat in bed. Maar ach dat mag in de kerstvakantie.

Vrijdag/Zaterdag

Ik maak eigenlijk niet veel foto’s deze dagen. Ik doe boodschappen en we komen een beetje bij van de kerstdagen.  Verder probeer ik op mezelf te letten ivm naderende menstruatie. Veel rust en ontspanning.

Zondag

Pascal gaat vandaag zalmen roken bij een maatje. Ook voor Oud en Nieuw!! Hij heeft ook kinderen en die klikken erg goed met die van ons. Ik besluit deze dag aan mezelf te denken. Ik zet pascal en de kinderen af en ik rij daarna door naar de sportschool. Ik sport een uur en duik daarna de sauna in. Ook pak ik een zonnebankje.  Heerlijk even helemaal niets. Ik knap er echt van op. Daarna sluit ik aan bij pascal en de kinderen. 

We doen spelletjes op de wiij en het is super gezellig.  Ik duik wel weer vroeg mijn bedje in en dan is week 1 alweer voorbij van de kerstvakantie!!!

Deze week natuurlijk Oud en Nieuw en nog een weekje vakantie. Ik wens jullie alvast een fijne jaarwisseling 🎉🎉

Liefs,

Patricia

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.