Mommy Stories ‘A look in my life’ Oud en Nieuw 2019

Mommy Stories ‘A look in my life’ Oud en Nieuw 2019

Ja vandaag de tweede week van de kerstvakantie op mijn blog. We blikken nog even terug op die laatste week van het jaar. We vierden natuurlijk oud en nieuw en deden lekker relaxed de dagen erna. Kijk je gezellig mee naar de foto’s?

Mommy Stories ‘A look in my life’ Oud en Nieuw 2019

Maandag

Maandag moest ik in de ochtend nog even naar kantoor. Het was er helemaal uitgestorven en dat is ook wel even lekker. Ik startte rustig mijn computer op met een kop thee.

Om 13 uur was ik klaar en eenmaal thuis besloot ik om mijn haar nog even in de verf te zetten. Dit keer alleen mijn uitgroei.

Mijn vertrouwde kleurtje mahonie. Toch twijfel ik om mijn haarkleur helemaal te veranderen.  Bij de kapper uiteraard.  Aangezien mijn grijze uitgroei moet ik nu echt heel vaak mijn haar kleuren. Niet echt heel gezond voor je haar. Iemand tips?

Dinsdag (Oudejaarsdag/avond)

Deze dag geeft altijd zo’n bepaald sfeertje. Ze zijn al lekker aan het knallen bij mij in de buurt. In de ochtend doen we lekker rustig aan en pakken rustig de koffer in. We vertrekken in de middag naar Oud Beijerland naar mijn zwager. Daar vieren we oudejaarsavond en blijven daar ook slapen.

Ik besloot weer eens mijn krullen te laten zien. Ze zitten heel goed al zeg ik het zelf. Jammer dat dag twee meteen een stuk minder mooi zit. Woensdag komt er trouwens een video online met mijn curly hair routine!!

Ik maak nog even een foto van mijn meisje die wil graag wat dansjes laten zien. En van dit zonnetje word ik ook meteen vrolijk. Na een rustig ritje in de auto komen we aan bij mijn zwager. De geur van appelflappen komt mij al tegemoet. Lekker!!!

De kinderen hebben het reuze naar hun zin en kijken naar hun oudere nicht hoe ze wat klein vuurwerk afsteekt. Ik doe nog even gek met een bril.

We maken nog wat leuke selfies en Sara en Lars zijn helemaal gek van dit schattige beestje. Ik ook om eerlijk te zijn. Ik zou toch ook wel weer graag een kat willen. Wie weet over een tijdje.

In de avond eten we lekker de zalm die pascal heeft gerookt en nog meer lekkere hapjes.

Ook worden er nog wat cadeaus uitgepakt voor de kinderen. Sara krijgt een frozen dekbed en Lars een cap van Max Verstappen.

Ze zijn er dolblij mee!! Kijk dat koppie van Lars!! In de avond maak ik eigenlijk niet zoveel foto’s meer. We doen gezellig een spelletje blufpoker en dat is echt hilarisch. Sara is om 23.00 helemaal klaar en wil naar bedje toe. Ik breng haar lekker naar bedje.

Eenmaal 00.00 uur gaan we naar buiten met een glaasje en ik steek ook nog een vuurpijl af. Lars vind het toch wel heel spannend en blijft met oma achter het raam kijken. Sara slaapt overal doorheen. Om 02.00 uur gaan we naar bed.

Woensdag (Nieuwjaarsdag)

Ik word een beetje brak wakker, niet door de drank maar meer door slaaptekort. We ontbijten gezellig met z’n allen en rond 14 uur rijden we weer terug naar huis. In de avond ploffen we op de bank met dekentjes en pizza.

Donderdag

Ik moet alweer aan het werk deze dag. Ik kom moeilijk mijn bedje uit. Op kantoor is het nog steeds rustig. Ik vind het niet erg want dan kan ik rustig bijkomen.

Ik maak nog wel even deze selfie met mijn niet uitgeslapen hoofd.

Vrijdag

Ik maak geen foto’s deze dag. In de avond kijken pascal en ik een nieuwe Netflix serie ‘Gotham’. We vinden er eigenlijk niet veel aan. Jullie nog Netflix tips?

Zaterdag

Alweer weekend. Kort weekje, dat is wel heerlijk. In de ochtend halen we alle kerstversiering weg. Wat een heerlijk leeg huis heb je daarna.

In de middag ga ik met de kindjes even nieuwe schoenen kopen en nog langs de Action. Ik koop o.a. kaarsen, een oogschaduwpalette, scheermesjes, twee kaarsenhouders, twee haarmaskers en nog wat haar producten. De kindjes zijn zowaar lief in de winkels en geen drama’s over wat ze allemaal willen hebben. We eten gezellig patatjes en ze spelen nog even bij het speeltuintje.

Zondag

De plannen waren om er nog even op uit te gaan maar het is zo’n grijze dag dat we besluiten om een lazy Sunday te houden. We kijken oude films van vroeger toen pascal nog jong was en de kinderen vinden dat heel leuk om te zien. Ook maak ik nog wat foto’s voor mijn blog en neem ik een video op.

Ik ga weer meer met flatlay aan de slag. Ik vind dat zooo leuk💕.

Al met al was het een heerlijk dagje/weekend/weekje!! Nu gaan we het normale ritme weer oppakken. Ook wel weer fijn.

Hoe was jouw Oud en Nieuw?

Liefs,

Patricia 💋

 

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.