Mommy Stories ‘A look in my life’ | Weekoverzicht weer terug en Kerstvakantie….

🌟🌟Jaaa het is 2019!!! Een nieuw jaar met nieuwe ronden nieuwe kansen. Iedereen natuurlijk de beste wensen voor 2019!!🌟🌟

Een frisse schone lei om aan te beginnen. Het geeft altijd een fijn gevoel. Ik heb de laatste week expres even afstand genomen van mijn blog om weer met veel nieuwe zin en inspiratie te starten in 2019. De weekoverzichten komen weer terug en daar beginnen we dan gelijk maar mee. Ik geef jullie weer een kijkje in mijn leven. Kijk je gezellig mee?

Maandag 24/12

De eerste dag van de vakantie was het eindelijk mooi weer. Ik heb zo’n hekel aan die grijze grauwe dagen. Het zonnetje scheen ik ging met de kindjes ontbijten bij la place.

Ze kunnen zich er prima vermaken want er is een grote speeltuin bij. Ik zat heerlijk in het zonnetje vitamine d in mij op te nemen terwijl de kindjes zich vermaakten. Toen we weer thuis waren deden we lekker chill. Ik maakte de kindjes mooi en trok zelf mijn black dress uit de kast.

 

Ook probeerde ik nog te experimenteren met glittereyeliner. Ik ben er niet zo goed in en doe eigenlijk maar wat.

Dit is het resultaat:

We gingen gezellig gourmetten met de kinderen. Wat was het een gezellige avond. Heerlijk gegeten en de kinderen deden het zo goed. De ijstaart met sterretjes was heel indrukwekkend voor hun. Ze hebben het er nu nog over. Het was zo fijn dat ik vergeten ben foto’s te maken. Toen de kindjes op bed lagen hebben we nog een lekkere borrel gedronken. Een avond met een gouden randje.

Dinsdag (1e Kerstdag)

Ik werd een beetje vermoeid wakker maar na een lekker kerstontbijt was dat snel over. Mijn ouders kwamen in de ochtend gezellig op de koffie. Daarna maakte ik mij klaar want ik moest aan het werk. We hadden een volle bak in het restaurant. Er werden ook nog wat grappige foto’s gemaakt😂.

Het was een goede avond. Alles liep voorspoedig en de mensen waren in een vrolijke kerststemming. Altijd fijn om zo’n avond te werken. Ik was om half 1 thuis en dook meteen voldaan mijn bedje in.

Woensdag (2e Kerstdag)

Ik werd wakker van geluiden beneden. Pascal en de kinderen waren al druk bezig met het kerstontbijt terwijl ik nog even mocht blijven liggen. Zoo lief! De kindjes kwamen naar boven en ze hadden een tekening gemaakt en heel mooi de tafel gedekt💞💞.

We maakten ons rustig aan klaar om naar mijn schoonouders te gaan. Het was super gezellig met heerlijk eten en lekkere wijn.

De kindjes vermaakte zich goed met spelen en ze mochten tussendoor ook even op de ipad. Een gezellige 2e kerstdag!

Donderdag 27/12

Ik was nog lekker vrij en begonnen de dag chill in pyjama. Toen we aangekleed waren gingen we toch nog maar even naar buiten ondanks het slechte weer. We brachten de bieb weer een bezoekje en de kindjes konden hun energie kwijt.

Daarna deden we een ijsje en theetje bij Danice. Een topplekje voor kinderen. Er is een speelhoek en deze mama kon even chillen met een muntthee!

Vrijdag 28/12

We hebben vakantie dus starten weer lekker rustig op. Daarna doe ik met de kinderen een rondje buiten en haal ik nog een paar boodschappen.

In de avond moet ik werken. Het wordt een latertje want we hadden een surpriseparty voor mijn bazin. Het was heel gezellig en om half twee ben ik thuis. Pfff kort nachtje!

Zaterdag 29/12

Ik werd brak wakker. Niet eens door de drank maar omdat ik zo laat in bed lag. Ik doe de hele ochtend en middag chill met de kinderen en keuvel een beetje aan in huis.

Wasjes draaien, tv kijken je kent het wel. Om half vier maak ik de kindjes netjes want we hebben nog een verjaardag. We halen papa op zijn werk op. De kinderen eten nog iets kleins in de lunchroom en ze mogen nog een klein speelgoedje uitzoeken. Lars kiest een kassa en Sara een zonnebril😂.

De verjaardag is erg gezellig maar de kinderen zijn erg overprikkeld door alle feestdagen en dus is Sara er helemaal klaar mee. We vertrekken op tijd naar huis.

Zondag 30/12

Na een uitgebreid ontbijt gaan we lekker naar buiten om een frisse neus te halen. De kindjes willen stoepkrijten. Ze maken mooie tekeningen en van de kou worden we lekker wakker.

Maandag 31/12

Oudejaarsdag is aangebroken. Ik moet nog best een hoop doen. De boodschappen moeten nog gehaald en we besluiten om nog wat vuurwerk te kopen want Lars vindt het toch best wel leuk! We kopen drie potten en nog wat kindervuurwerk bij Action.

In de middag gaan we nog even langs bij mijn schoonouders voor een borrel en een appelflap. Eenmaal thuis brengen wij de kinderen naar bed. Zelf genieten we nog van wat hapjes en om half twaalf maken we de kinderen wakker. Lars is niet echt in zijn hum en Sara moet ook nog even bijkomen.

Eenmaal aangekleed en buiten wilde Lars niet meer en was hij flink overstuur. Hij vond het te spannend plus de vermoeidheid werd hem even te veel. We hebben dus geen vuurwerk meer afgestoken. Erg jammer en natuurlijk zonde van het geld. Maarja niks aan te doen. Nadat de kinderen weer op bed lagen dronken we nog een glaasje champagne en gingen daarna ook lekker slapen.

❤❤We zijn beland in 2019! Ik ben benieuwd wat dit jaar ons gaat brengen. Heb jij ook een fijne jaarwisseling gehad?❤❤

Liefs,

Patricia

Ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.