Mommy Stories ‘A look in my life’

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een weekoverzichtje heb gepost op mijn blog. Soms heb ik weken dat ik gewoon niet zoveel bijzonders meemaak en dan elke keer dezelfde foto’s is ook een beetje saai. Afgelopen week was het schoolvakantie. We gingen er lekker op uit met de trein, bezochtten alle opa’s en oma’s en genoten van het koude weer. Kijk je gezellig mee naar een nieuwe ‘A look in my life?’

Zaterdag

Het was koud maar wat was het zonnetje lekker aanwezig. De kindjes speelde heerlijk bij de speeltuin na zwemles, terwijl ik de zonnestraaltjes in mij opnam, oja en ik maakte deze selfie.

Zondag

 

Zondag gingen we naar oma op bezoek. Onderweg moest er natuurlijk even gegleden worden. Wederom geen straf in de zon. Zijn jullie ook zo toe aan de lente? Mijn zus was jarig en we namen bloemen mee. Lars had deze roosjes uitgezocht.

 

Maandag

 

Ik maakte deze selfie met mijn vrolijke meisje in de ochtend. We deden lekker rustig aan en ‘s middags ging ik met de kindjes naar het winkelcentrum om boodschappen te doen. Dat vind ik altijd een hele uitdaging met twee kinderen. Maar het ging zowaar heel goed. De kindjes waren super lief. Lars had nog een cadeaukaart van Intertoys voor zijn verjaardag gekregen en hij mocht iets uitkiezen van vijftien euro. Het werd een vliegtuig Superwings en Sara koos een klein busje van robocar poli. Ze waren er dolblij mee. We lunchte in het winkelcentrum met tosti’s.

Dinsdag

Ik begin de dag met een cappuchino. Ik doe nog wat werk voor mijn blog en eigenlijk doen we voor de rest niet zo veel. Vanwege de kou blijven we lekker binnen. Ik merk hierdoor wel dat de kinderen niet te houden zijn aan het eind van de dag. Hebben jullie kindjes dat ook bij een dagje binnen toeven?

Woensdag

Pascal is ook vrij. Ik breng Sara ‘s ochtends eerst naar de opvang. Ze vindt het daar reuze leuk dus in de vakanties gaat ze ook gewoon. Daarna gingen wij naar het station want we gingen met de trein naar mijn vader toe. Lars vond het fantastisch in de trein. Het was zijn eerste keer.

 

Zo leuk en we gingen in twee treinen dus dubbel geluk voor hem. Alleen het wachten op de perrons was wat minder met die ongelofelijke kou. Het was heel gezellig bij opa en de trein zeker voor herhaling vatbaar.

Donderdag

 

Donderdag waren Lars en ik samen en ondanks de kou gingen we er lekker op uit. Lars op de fiets en ik rende er achter aan om warm te blijven. We maakte eenĀ  rondje heemtuin wat echt prachtig was. De watervallen hadden waterkristallen. We waren de diamantzoekers volgens Lars. De ijskristallen waren de diamanten.

 

Lars zijn handschoenen waren op een gegeven moment nat en toen werd het wel heel koud. Thuis dronken we warme thee met koekjes en gingen we aan de knutsel. Je zag de stoere jongensknutsels al voorbij komen op mijn blog. Fijn zo’n dagje met zoonlief!

Vrijdag

 

Vrijdag stond ik vrolijk op en maakte deze selfie. Ik merk gewoon dat ik een stuk fitter ben als de wekker niet om 07.00 uur af gaat. Beide kinderen waren thuis en we deden een tweede knutselsessie. Ook Sara wilde een vliegtuig maken maar dan een roze.

 

Niet alleen het vliegtuig maar ook het bootje wilde mevrouw geknutseld hebben. We waren lekker bezig.

Zaterdag

Ik had een drukke zaterdag voor de boeg. Pascal moest werken en ik ging met beide kindjes eerst naar zwemles. Ik werd wakker met koffie en Sara speelde ondertussen.

 

Let niet op haar kapsel. Deze mama doet altijd keurig haar haartjes in een staart of twee knotjes. Ze trekt het zo weer losšŸ˜‰.

Na de zwemles reden we door naar opa en oma. Sara bleef een nachtje logeren. Ik bleef nog even en na een innige knuffelsessie met dochterlief reden Lars en ik door naar de supermarkt. We kregen visite en ik moest nog van allerlei drank en hapjes halen.

Eenmaal thuis pakte ik de boodschappen uit en deed nog even een opruimsessie door het huis. Ondertussen kreeg ik foto’s van opa.

 

Deze vond ik zo schattig. Ik smolt echt even weg. In de avond kregen we vrienden op bezoek en het was super gezellig. Dat doen we snel weer.

Zondag

We staan lekker relaxed op en slapen zelfs een beetje uit. Na een uitgebreid ontbijt is het tijd om Sara op te halen. Ik miste haar ontzettend. We bleven nog even op de koffie en aten julliennesoep met brood. Ouderwets lekker.

Aankomende week wordt ook gezellig. Ik heb een theateruitje met mijn peuter en ga weer verder met vloggen. Ik houd jullie op de hoogte. Fijne week!

Hoe was jouw vakantie?

Liefs,

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.