Persoonlijk

Mommy Stories wenst jou……

Het is bijna zover. Nog een paar uurtjes en dan is het Kerstavond.  Niet dat wij deze avond extra uitpakken maar het gevoel dat je een aantal dagen heerlijk even niets hoeft behalve samen met je familie zijn geeft mij nu al een ontspannen gevoel❤.

De mooiste kerstkleding aan (daar kan ik dus echt van genieten), lekker eten, goede wijn🥂 en natuurlijk het belangrijkste het samen zijn met je naasten.  Dit jaar heb ik geen kaartjes verstuurd en doe ik de meeste kerstwensen digitaal. Daar mogen jullie natuurlijk ook niet aan ontbreken.

Ik ben dan ook heel dankbaar dat jullie elke keer de moeite nemen om mijn blogjes te komen lezen. Misschien ben je hier heel kort of kom je hier toevallig terecht, ben je een trouwe volger, allemaal ben ik jullie even dankbaar🙏!!

Mommy Stories wenst jouw…..

💫💫💫…..hele fijne kerstdagen, hopelijk met veel vrienden, familie en naasten om je heen. Mocht dit niet zo zijn dan brand ik toch een kaarsje voor je. Want ik weet dat het niet zo vanzelfsprekend hoeft te zijn.

Veel geluk, gezondheid en liefde voor jou in 2020!!! Dat het maar een mooi, vruchtbaar,  productief, liefdevol en……..(vul zelf maar in) jaar mag worden, waarin al jou wensen, klein of groot, zullen uitkomen. 💫💫💫

Liefs,

Patricia

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.