Mommy Talk | Nog steeds weinig inspiratie en het oprapen van ballen….

Hey hoi wat leuk dat je weer meeleest op Mommy Stories. Ik hoop dat je ondertussen niet stiekem bent afgehaakt. Ik ga je in dit artikel weer even lekker bijkletsen. Hoe gaat het inmiddels  met de balans tussen al die ballen en nog meer wat er speelt in huize Mommy Stories!!!

Een tijdje terug deelde ik natuurlijk het persoonlijke artikel over het moment dat het mij allemaal even te veel werd. Mijn balans was ver te zoeken en daardoor moest ik alleen nog maar even aan een persoon denken en dat was me, myself and i. Het gaat inmiddels een stuk beter met mij. Ik heb weer wat ballen kunnen oprapen maar lang nog niet allemaal. Vandaar dat mijn blog nog steeds op een laag pitje staat.

Ik wil heel graag leuke artikelen schrijven maar de inspiratie is gewoon even niet aanwezig. Uit ervaring weet ik dat ik dat maar gewoon moet accepteren. Het komt vanzelf weer terug. Wel focus ik mij op andere dingen die mij energie geven. Onder andere sporten. Heerlijk om weer met mijn lichaam bezig te zijn. Ik voel mij hier echt een stuk beter door.

PMS life beter in balans

Ook mijn PMS is op dit moment redelijk onder controle. Dit komt door de juiste prioriteiten stellen en ook mede door nieuwe voedingssupplementen. Althans het lijkt alsof ik een juiste combinatie heb gevonden. Misschien is het een placebo effect maar ik denk dat ik met deze weg mijn PMS een stuk beter kan handelen. Ik durf het eigenlijk niet uit te spreken want je weet wat ze zeggen. Karma is a bitch.

De kinderen zitten weer lekker op school na de vakantie en dat geeft een hoop meer rust!! Op de dagen dat ik vrij ben en lekker kan doen wat ik wil, geeft mij dat goede energie en kan ik echt goed opladen. Ik heb daar nu ook meer tijd voor want ik bestel sinds kort mijn boodschappen via Picnic. Ik vind dit zo ideaal! Boodschappen doen is namelijk niet mijn favoriete bezigheid en deed dit altijd op mijn vrije dagen. Je bent maar zo al snel twee uur kwijt. Zonde van mijn tijd als het ook anders kan. Ik ben heel tevreden over de app in ieder geval.

Verder ben ik en mijn gezin ook flink toe aan vakantie.  We moeten helaas nog even wachten voordat we naar onze villa;-) gaan in het prachtige Drenthe. Heerlijk alleen maar tijd voor elkaar en genieten van het (hopelijk) mooie zomerweer.

Waar ik ook flink wat ontspanning uithaal is het uploaden van leuke filmpjes op IGTV.  Ik vind dat echt superleuk om te doen. Een professionele vlogger zal ik nooit worden om over het editten nog maar te zwijgen. Maar zo af en toe een leuk filmpje vind ik echt superleuk om te maken. En omdat het best leuk is als ook iemand het nog ziet kan ik daar beter Instagram voor gebruiken dan You Tube.  Hebben jullie trouwens nog leuke ideeën voor een video? Laat het hieronder maar weten ik ga er graag mee aan de slag!

Nou dit was het wel denk ik, jullie zijn weer lekker bijgepraat over al mijn persoonlijke struggles. Binnenkort komt er zeker weer wat meer ritme in het plaatsen van blogs. Maar voor nu voelt het zo even goed.

Heb jij al vakantie plannen?

Liefs,

Patricia

 

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.