Mommytalk….#1

Hallo lieve lezers, vandaag klets ik jullie even bij wat er precies allemaal gaande is binnen ons gezin, werk, school en andere kneuterige praatjes. Ik deed dit wel vaker op mijn blog en het is al weer even geleden. Hoe gaat het met mij met de kinderen en natuurlijk niet te vergeten met mijn opstartende bedrijf? 

Met de kindjes gaat het super goed. Lars gaat lekker op school en wordt over drie weken alweer zes jaar. Het is unbelievable!🙃 Ook is hij met zwemles door naar het volgende badje. Super trots natuurlijk. Sara heeft het nog steeds lekker naar haar zin op de opvang. Ik merk dat ze dat ook wel echt nodig heeft. Die twee dagen zijn precies goed voor haar. Ze is ook nog wel steeds een mama’s kindje. Ze kan de hele dag met je knuffelen en dan krijg ik zomaar weer ineens honderd kusjes van haar. Super lief!

Hormonaal in balans

Met mij gaat het ook goed, op hormonaal gebied ook. Ik ben nu bijna afgebouwd met mijn hormoonmedicatie en het lijkt alsof ik mij hier rustiger door voel. Mijn lichaam heeft geen hormonen van buiten af nodig en het is fijn dat ik de juiste keuze heb gemaakt om hier mee te stoppen. Natuurlijk blijven de dagen lastig een week voor mijn menstruatie, maar dat ik voor mijn gevoel geen werkdruk heb, en iets doe wat ik echt heel leuk vind, voelt het minder stressvol. Wat mijn voeding betreft gaat het wat minder goed. Ik heb de afgelopen periode weer te weinig op mijn suiker gelet. Ik verval weer in mijn oude patroon. Koekjes, chocolade, juist als ik mij minder voel snak ik naar suiker en niet naar avocado’s 😞. Toch wil ik vanaf volgende week weer mijn voedingschema aanpassen.

Eigen bedrijf

Ook ben ik nog steeds volledig thuis en druk bezig met het opstarten van mijn webshop. Dit vergt erg veel tijd en dus ook een goede planning. Ik ben op dit moment bezig met alles goed te zetten op mijn nieuwe website. Dat is niet binnen een avond gebeurd maar dat is ook niet erg. Ik vind het leuk om alles zelf te ondervinden. Ik kan niet wachten om de webshop te showen❤!! Ik besteed sowieso mijn oude werkdagen voor mijn blog en webshop. Dat zijn drie dagen in de week. Ik vind de combinatie thuiswerken en zorg voor de kinderen heel fijn. ‘S avonds klap ik de laptop niet meer open, dit geeft echt een hoop meer rust voor mij en is ook een stuk gezelliger voor manlief.

Op de planning

Volgende week is Pascal een weekje vrij en zijn we ook allebei jarig. We vieren het niet groots. Dat doen we wel met Lars zijn verjaardag. Wel gaan we as Woensdag iets leuks doen met z’n tweeën voor onze verjaardag. Even tijd voor elkaar. Ik word trouwens 33 😆😆😆. Ik moet er aan geloven.

Ook hebben we de vakantie geboekt voor dit jaar. We gaan twee weken naar Drenthe. We gaan dus niet naar Terschelling. Dat is heel raar voor ons, maar het huisje wat onze voorkeur had, was helaas al volgeboekt.  Nu gaan we naar een vakantiepark met allerlei faciliteiten voor de kinderen. Ook wel heel fijn eigenlijk. Hoewel ik Terschelling wel ga missen. Daar moeten wij toch minimaal een keer per jaar geweest zijn. Misschien gaan we nog wel een weekendje over.

Wat is jouw nieuwtje van de afgelopen tijd? Ik lees het graag in de comments!

Liefs,

Patricia ❤

 

 

 

Comments

  1. Michelle says:

    Wat een positief bericht! Wat fijn dat alles zo soepel verloopt (behalve de suiker dan, maar dat komt vast goed 😉). Mijn nieuwtje? Sinds vrijdag ben ik officieel met zwangerschapsverlof, hoera! ☺️

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.