Mommytalk #2

Het is weer even geleden dat ik jullie heb bijgekletst over mijn leven op dit moment. Dat ga ik dus bij deze voor jullie doen. Hoe staat het ervoor met mijn bedrijf en gaat het er nog van komen? Hoe gaat het met de kindjes en hoe gaat het met mij persoonlijk? Ik ga jullie lekker bijpraten in deze ‘Mommytalk!’ Pak een lekker drankje en lees gezellig mee!

Lees ook: Mommytalk #1

Bedrijf/Webshop

Natuurlijk had ik allang gewild dat mijn webshop helemaal klaar was en gevuld met al die toffe vintage items. Helaas is dit nog niet het geval. Ik was op een gegeven moment met zoveel projecten tegelijk bezig dat het een beetje overweldigend voor mij werd.

En mijn webshop lanceren en mijn blog/vlog bijhouden die overigens op het moment super goed gaat en solliciteren en ook nog mijn huishouden en zorg voor de kids. Ik moest even pas op de plaats nemen en prioriteiten stellen. Dat heb ik gedaan en mijn eerste prioriteit werd een parttime baan vinden. Want van lucht kunnen we niet leven zeg maar. En dit heeft goed uitgepakt want per drie April begin ik voor mijn nieuwe baas. Yeah!!! Ik ben helemaal happy.

Het is eigenlijk niet echt een nieuwe baas want in het verleden heb ik heel fijn drie jaar lang voor hun gewerkt. Dit betekent dat ik wel meer uren ga werken. 28 uur om precies te zijn. Dit vind ik persoonlijk wel fijn en het is goed te combineren met de kids ook omdat ik in de avond werk.

Wat betekent dit voor mijn bedrijfje?

Dit gaat er zeker nog komen. Zoals ik al zei gaat mijn blog super op het moment. Ik heb veel leuke opdrachten en de samenwerkingen met bedrijven gaan heel goed. Ik geniet er met volle teugen van. Op Maandag en Donderdag en Zaterdag ben ik altijd vrij. Dit betekent dat ik sowieso de Donderdag veel tijd wil besteden aan mijn blog/webshop. Ik werk ook twee avonden in de week en dat betekent dat ik overdag gewoon wat meer tijd overhoud. Erg fijn. Ik ben benieuwd hoe het nieuwe ritme straks gaat bevallen.

Tijd voor school?

Ik schreef al eerder dat Sara echt toe is aan school. Nou dat kan ik nu alleen nog maar meer bevestigen. Ze is erg snel op haar teentjes getrapt en ze vraagt de hele dag door mijn aandacht als we samen zijn. Ik kom soms nergens aan toe. Wat wel super leuk is,  is dat de kinderen samen het steeds leuker kunnen vinden met elkaar. Samen spelen en samen stoeien is erg leuk om te zien. Dit duurt vervolgens dan niet lang en vaak resulteerd het alsnog in ruzie en huilen, maar hey, het begin is er 😉.

Hoe gaat het met mij?

Nou ik voel mij goed in mijn vel. Ik heb een lieve man en kinderen. Ik heb een nieuwe baan, ik doe dingen die ik leuk vind. We gaan er financieel op vooruit en ook mijn hormonen zijn hierdoor in balans. De afgelopen tijd was toch wat stressvol door het financiele plaatje. Een uitkering is nu eenmaal geen vetpot. Vandaar dat ik ook zo dankbaar ben voor de mooie blogopdrachten. Maar dit zorgde ervoor dat ik hormonaal toch wat uit balans raakte. Gelukkig gaat hier dus verandering inkomen en kan ik zeggen dat ik mij hierdoor een stuk rustiger voel. Het is fijn om in een positieve vibe te zitten en hoop dat dit zo voorlopig even blijft.

Hoe gaat het met jou?

Liefs,

Patricia

 


1 thought on “Mommytalk #2

  1. Avatar

    nicole orriens Beantwoorden

    Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Fijn dat dit gelukt is. Het klinkt allemaal best veel wat je doet!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.